Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Kahvaltım
  • 1 haşlanmış yumurta, çok az soğan dogradım. Bol baharatlı ama tuzu biraz fazla kacırmışım bu beni düşündürüyor.
  • 2 tuzsuz zeytin (Zeytinyağı hakkımın bir kısmını bugun 2 tuzsuz zeytin yiyerek kullandım.)
  • Şekersiz çay

10-15dk kadar agırlık calıstım.
Gün içinde bir ara bisiklet veya yuruyus yapcam.

Şuan canım inanılmaz şekilde karnıyarık çekiyor bir yerde resmini gördüm de
Atak bitsin ilk sebze gunumde karnıyarık yicem.

Ya sanirim ben de yarin dukana donucem.yapmaliyim birinci günü atlatirsam gerisi gelir biliyorum.evet bugun ne istersem yiyim sora dukannn baslasin

Ya sanirim ben de yarin dukana donucem.yapmaliyim birinci günü atlatirsam gerisi gelir biliyorum.evet bugun ne istersem yiyim sora dukannn baslasin

Aslında en kolayı 1.gün ya cok rahat atlatırsın. Çünkü henuz yumurta ve tavuktan bıkmamış oluyorsun
atağın 3. ve 4.gününden sonra zor oluyor. 3-4 gun atak yapacaksan zorlanmazsın ama benim gibi 7 gun yapacaksan bıkabilirsin.

Yulaf kepeği ile hamburger ekmeği felan yapıyorlar sende öyle yap pizza hamuru felan yap ye canım

Canım atak evresini atlatın seyir evresi daha rahat oluyor

Yulaf kepeği ile hamburger ekmeği felan yapıyorlar sende öyle yap pizza hamuru felan yap ye canım

Evet seyire bi gelseydim zaten hiç derdim kalmıcak valla.
Lahmacun ve hamburger yaptım daha önce cok lezzetli oluyorlar ya ama işte insan gene de bıkıyor. Şu atağı bir atlatsaydım. Sen seyirdemisin kaçıncı gunun?

Canım birbirimize yardımcı olalım daha uzun devam edebilelim tek olunca zor oluyorda

5gündür yapamıyorum ablamın çocugu olduda onla koşuşturuyorum canım ama normalde günlük 30dk yürüyüyordum canım sen yapıyor musun spor:)

Canım birbirimize yardımcı olalım daha uzun devam edebilelim tek olunca zor oluyorda

Tamam sevinirim burdan konusuruz devamlı

5gündür yapamıyorum ablamın çocugu olduda onla koşuşturuyorum canım ama normalde günlük 30dk yürüyüyordum canım sen yapıyor musun spor:)

Aa tebrikler teyzemi oldun:)
Dün hiç yapmadım bugun 15dk agırlık çalıştım gun içinde de yururum ya da bisiklete binerim herhalde
Ama yuruyus olmadan da baya iyi kg veriyolar ya

Evet biribirimizi gaza getirelim canım bu arada kilon kaç hedefin ne:)

Bence de iyi dusunmussun canim.
Dukan super yaaa.
Emzirmesem hemen baslicamda malesef 6aylik olsun guc2 den baslicam mecbur..

Dukan kilo aldiriyo diyenlere de eger dukan da istediginiz kiloya ulasirsaniz guc guc2 yapiliyo buda verdigin kiloya gore cok uzun olabiliyor. Boylece bittiginde kilo falan almiyorsun.
Basarilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…