• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu davetiye nasıl?

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
merhaba arkadaşlar, bu davetiyeyi beğendim. sizce nasıl?

8115.JPG

ela_davetiye_8115-500x500.jpg

Son düzenleme:
Bence siyah davetiye asıl ve şık durur her zaman. Tabii kır düğünü tarzı bisey planlıyorsan olmaz. Çünkü çık resmi bişeyin habercisi gibi.Sadece nikah varsa evet ama düğün de olacaksa daha renkli bişeyler secsen daha iyi olur bence. Bir de evlilik hazırlıklarında her detay önemli bir yer tutuyor. Mutlaka ve mutlaka icine sinmesi çok önemli. Azıcık tereddütün varsa biraz daha incele davetiye orneklerini, belki karsına çıkacak başka bir davetiye seni çok heyecanlandiracak;)) o kadar çok alternatif var ki, hiç usenme bak derim. Bu hazırlıkların hepsi çok eğlenceli hem;)

Bence siyah davetiye asıl ve şık durur her zaman. Tabii kır düğünü tarzı bisey planlıyorsan olmaz. Çünkü çık resmi bişeyin habercisi gibi.Sadece nikah varsa evet ama düğün de olacaksa daha renkli bişeyler secsen daha iyi olur bence. Bir de evlilik hazırlıklarında her detay önemli bir yer tutuyor. Mutlaka ve mutlaka icine sinmesi çok önemli. Azıcık tereddütün varsa biraz daha incele davetiye orneklerini, belki karsına çıkacak başka bir davetiye seni çok heyecanlandiracak;)) o kadar çok alternatif var ki, hiç usenme bak derim. Bu hazırlıkların hepsi çok eğlenceli hem;)

detaylı yorumun için çok teşekkür ederim. bizimki nikah olacak. renkli şeylerden pek hoşlanmıyorum. pek çok kataloğa baktık en çok bu hoşumuza gitti. benim içime sindi aslında. çevremde pek görmediğim için siyah olması yadırganır mı diye fikir almak istedim:42:

Son düzenleme:
Asla! Hatta siyah davetiye secmek bu anlamda biraz yürek bile ister, o yüzden bence senin icine söndüyse tamamdir. Farklı ve şık bir davetiyen olacak. Harika!
Bence daha kimseye de sorma, aklını karıştırmasınlar, bence cesaretli bir secim, ve tamamdir;))

gayet şık duruyo ama beğendiin bikaç alternatifi daha paylaşırsan yorumlar artabilir gibi sanki;)

bu olacak başka alternatif yok :) teşekkürler

Asla! Hatta siyah davetiye secmek bu anlamda biraz yürek bile ister, o yüzden bence senin icine söndüyse tamamdir. Farklı ve şık bir davetiyen olacak. Harika!
Bence daha kimseye de sorma, aklını karıştırmasınlar, bence cesaretli bir secim, ve tamamdir;))

yorumun çok hoşuma gitti :) teşekkür ederimmm :31:

siyah olmasından dolayı sanırım içinizde şüphe var ama ben sonbahar yaprağı içeren o kadar davetye gördüm ki ( bilindiği gibi ayrılığa yorulur)
siyah yanında çok asil duruyo:nazar::nazar:

teşekkürler kızlar, siyah olması yadırganır mı acaba :44:

canım davetiyen gerçekten çok şık, fakat ben olsam davetiyemi siyah seçmezdim ki bizde arayıştayız ama henüz içimize sinen bir davetiye bulamadık. Tabi bu benim nişanlımla fikrimiz. Yoksa davetiye gerçekten çok şık ve zarif...

kesinlikle çok şık bence nişanlınla senin içine sindiyse hiç düşünme derim ben çok beğendim mutluluklar:)

Budur tatlım,gayet asil:34:

Back