• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu danteli nerede bulurum?

dahlia85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
324
0
96
İstanbul
arkadaşlar gelinliğim için bu tül üzeri aplik modeli beğendim ama dantel gittiğim gelinlikçilerde yok bu danteli gören var mı? nerelere bakabiliirim, netten bulma ihtimalim var mıdır?

$h5zg9.jpg

bulma ihtimalini bilmiyorum ama cok güzelmiş ya ins bulursun

Teşekkür ederim ya ben de çok beğendim danteli farklı olunca da gelinliğin pek anlamı kalmayacak gibi geliyor.
Eminönüne gidip dükkan dükkan gezecek vaktim de yok aslında.
Bilen biri olsa bu mia mia nın son modellerinden son çıkan kumaşlar nerelerde olur tahmini olan vardır belki

Ben bugün kumaş araştırmasına gitmeden bu gelinliği görmüştüm, hasbelkader şöyle bir aplik görünce aklıma geldiniz, fotoğraf çektim. Eminönü Sultanhamam'da Harun Kurul isimli büyük bir kumaşçıda var:

e00m6a.jpg

Yalnız, insan kendi gelinliği için kumaşçı kumaşçı dolanmaz mı yahu :)

Yalnız modele yakından baktım da bundaki kumaş sanırım ki özel yapım kesik işi ile belli bir işleme karışımı, muhtemelen özel üretim kumaş. Bu şekilde kesik işiyle karışık güpür İnci Dantel'de gördüm, belki ondan aplik de yapılabilir.

Ce-poarta-miresele-in-2013-rochiile-din-dantela-3.jpg
Clematis-crop-1.jpg

Yalnız modele yakından baktım da bundaki kumaş sanırım ki özel yapım kesik işi ile belli bir işleme karışımı, muhtemelen özel üretim kumaş. Bu şekilde kesik işiyle karışık güpür İnci Dantel'de gördüm, belki ondan aplik de yapılabilir.

Teşekkür ederim yorumunuz için çok düşüncelisiniz:34:

Malesef tez yazdığım için dantel bakmak için vakit ayıramıyorum, hatta prova bile dert oluyor. Gelinliğimi dikecek moda evi de arayacak bu danteli ben de burda bilenler varsa işimiz kolaylaşır diye düşündüm

Bir de eminönü haricinde de yerler var en fazla bir gün ayırabileceğim için nerede bulma ihtialim varsa oraya giderim o gün diye düşünüyorum

Back