Canım güzelmiş beğendim, biz de sevgilime papyonlu takım aldık..
Papyonda taş görmedim hiç, ama zaten cekette saten geçiyor yada düğmeleri taşlı oluyor bir ağırlık var papyonda da taş olması biraz fazla kaçabilir sanki.. gömlek düğmelerinde hareket kullanabilirsiniz minik taşlı düğmeler oluyor..
Herşey gönlünce olsun, mutluluklar :)
ayşenin ekledigini çok begendim:)bizde dün damatlıklara baktık nişanlımla papyon niyeyse sevemedim gitti ama yakışana çok yakışıyorrrrrrr papyonla kuşagı seviyorum.ikisi güzel uymlu oluyor.yelekli modelleri hiç sevmemm..
taşlıyı da hayatta takmaz benimkiii
ayen canım yeleği bizde sevmiyoruz eklediği model bizimkine benziyor benim taş dediğim nasıl anlatim pul gibi damadın ceketinin kenarlarında saten oluyor kenarlarından küçük küçük taşlar geçiyor papyonda da 1-2 tane taş oluyor ve kuşakta oluyo takım oluoy yani
sizin beğendiğinizde güzelmiş canım sizinkine benziyor bizimkide opuyorumnanaktan
sizin beğendiğinizde güzelmiş canım sizinkine benziyor bizimkide opuyorumnanaktan
ayyy valla damatların işi kolay asıl zor olan gelinlerin saçı makyajı o gelinligi of offf:)herzaman bu erkekler şanslı oluyor:)
evet aynen öyle saç makyaj gelinlik ayakkabı taç çiçek offff sayarken bunaldım
canım papyona benzer şeyin adı ney ilk kez gördüm değişik ve güzelmiş ne diyip bakıcaz ona canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?