• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu damatlık nasıl sizce yorum yapın lütfen :)

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
1366.jpg

buna benzer yani böyle bişey düşünüyoruz tabi burda gömlek kırışık tam anlamıyla düzgün giyilmeği için güzel durmuyor ama ben böyle takımları seviyorum yelek sevmiyorum sizce nasıl?? birde kuşak ve papyonu taşlı düşünüyoruz orda taşlı yoktu öyle takmak zorunda kaldı çok güzel taşlı papyonlar var

Canım güzelmiş beğendim, biz de sevgilime papyonlu takım aldık..
Papyonda taş görmedim hiç, ama zaten cekette saten geçiyor yada düğmeleri taşlı oluyor bir ağırlık var papyonda da taş olması biraz fazla kaçabilir sanki.. gömlek düğmelerinde hareket kullanabilirsiniz minik taşlı düğmeler oluyor..
Herşey gönlünce olsun, mutluluklar :)

Canım güzelmiş beğendim, biz de sevgilime papyonlu takım aldık..
Papyonda taş görmedim hiç, ama zaten cekette saten geçiyor yada düğmeleri taşlı oluyor bir ağırlık var papyonda da taş olması biraz fazla kaçabilir sanki.. gömlek düğmelerinde hareket kullanabilirsiniz minik taşlı düğmeler oluyor..
Herşey gönlünce olsun, mutluluklar :)

evet canım düğmeleride taşlı beğendik gerçi evet her yerde taş biraazz fazla kaçabilir tşk ederimyerimseniben

Canım güzel ama yeleksiz garson kıyafeti gibi görünüyor gözüme..:kedi:

canım bende çok beğeniorum

ama bizim düğün orduevinde olacağı için

askerler ne yazıkki papyonla dolaşıooo

farklı bişeyler bakmamız gerekio bizimm bu yüzdenn

Eşimin böyleydi..ıçinde yelek ve kuşak var ama ceket kapattı tabi..Papyonu taşlı değildi..
Yaka cebindeki çiçek benim gelin çiçeğimden..kaydirigubbakcemile3

Eşimin böyleydi..İçinde yelek ve kuşak var ama ceket kapattı tabi..Papyonu taşlı değildi..

ayşenin ekledigini çok begendim:)bizde dün damatlıklara baktık nişanlımla papyon niyeyse sevemedim gitti ama yakışana çok yakışıyorrrrrrr papyonla kuşagı seviyorum.ikisi güzel uymlu oluyor.yelekli modelleri hiç sevmemm..

Eşimin böyleydi..İçinde yelek ve kuşak var ama ceket kapattı tabi..Papyonu taşlı değildi..

papyon taŞLI derken çok değil ortasında 1-2 tane çünkü kuşaktaki modellerde taşlıar güzel ama fazla taşı ok taş dediğim takımın kemarında saten oluyordA taşı oluyorya pul gibi öyle benim taş dediğim

ayşenin ekledigini çok begendim:)bizde dün damatlıklara baktık nişanlımla papyon niyeyse sevemedim gitti ama yakışana çok yakışıyorrrrrrr papyonla kuşagı seviyorum.ikisi güzel uymlu oluyor.yelekli modelleri hiç sevmemm..

ayen canım yeleği bizde sevmiyoruz eklediği model bizimkine benziyor benim taş dediğim nasıl anlatim pul gibi damadın ceketinin kenarlarında saten oluyor kenarlarından küçük küçük taşlar geçiyor papyonda da 1-2 tane taş oluyor ve kuşakta oluyo takım oluoy yani

ayen canım yeleği bizde sevmiyoruz eklediği model bizimkine benziyor benim taş dediğim nasıl anlatim pul gibi damadın ceketinin kenarlarında saten oluyor kenarlarından küçük küçük taşlar geçiyor papyonda da 1-2 tane taş oluyor ve kuşakta oluyo takım oluoy yani

çok şık olur cnm bnm:)
biz bundan almayı planlıyoruz çok begendikkkk dur ekliyim resim:)daha güzelini yakışanını bulamassak bunu alcaz inş:)

çok şık olur cnm bnm:)
biz bundan almayı planlıyoruz çok begendikkkk dur ekliyim resim:)daha güzelini yakışanını bulamassak bunu alcaz inş:)

sizin beğendiğinizde güzelmiş canım sizinkine benziyor bizimkide opuyorumnanaktan

ayyy valla damatların işi kolay asıl zor olan gelinlerin saçı makyajı o gelinligi of offf:)herzaman bu erkekler şanslı oluyor:)

evet aynen öyle saç makyaj gelinlik ayakkabı taç çiçek offff sayarken bunaldım

canım papyona benzer şeyin adı ney ilk kez gördüm değişik ve güzelmiş ne diyip bakıcaz ona canım merak ettim

evet aynen öyle saç makyaj gelinlik ayakkabı taç çiçek offff sayarken bunaldım

canım papyona benzer şeyin adı ney ilk kez gördüm değişik ve güzelmiş ne diyip bakıcaz ona canım merak ettim

cnm adını bilmiyorum magzadaki adam bşy dedide unuttum:)sarar magzasında var bu modell hakim yaka siyah bant gibi ortasında taşı var:)dedim adam direk anladı:)keisnlikle bakmanı tavsiye ediyoruma caip güzel duruyor:)

Back