• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Bu Damar Çatlakları da Nereden Çıktı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

eserekli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
118
1
96
Ankara
kızlar farkettim ki basenlerimde kırmızı kırmızı kılcal damarlar çatlamışşş..... :1no2: çok üzgünümm ne yapmalıyım bilen önerisi olan varsa yardım etsin lütfen deri çatlağı da değil bunlarrr

bu konudan bende muzdaripim.uzun süre araştırdım ve adet düzenleyici yada doğum kontrol haplarınında kılcal damarların belirginleşmesinde payı olduğunu öğrendim,bir de vücutta ki su eksikliğinin.sonuçta doğum kontrol haplarının içinde vücutta su tutmayan bir madde bulunuyor. sana tavsiyem bu tarz ilaçları kullanıyorsan ara vermen ve bol bol su içmen. ben 1 aydır kullanmıyorum bol su içiorum faydasını da gördüm.

canım ilk önce kalp damar cerrahisine gitmelisin asıl neden varis,doktor bi tedavi yöntemi sunar varis çorabı ilaç yada ameliyat ki ameliyat ciddi varis yani kalın damar olunca yapılıo ,bu söylediklerim artmaması için yeni oluşanları engellemek için yani ,varolan kılcal damar tedaviiside iğneli ve lazerle die 2 şekilde yapılıyor ,annemede var ondan biliyorum 2 seanstada hepsinden kurtuluosun ama tedavi şart ,olmazsan yenileri çıkar ,keşke çatlaklarında böle % 100 tedavisi olsydı :) sağlıklı mutlu güzel günler dileğiyle arkadaşlar

slm kıslar benım e bacakların ust kısmında böle tırnak buyukluğunde kılcal damarlar çıktı geçen gun tv de izledim bi doktor söledi ismini hatırlayamadım köpuk tedavisi ile kokten çüzuoruz dedi turkiyede sadece istanbulda ve sadece tek bir yerde bu uygulamanın yapıldığını söyledi fakat o önemli olan kısmı kaçırdım işte ama araştırıp bulucam ne imiş neyın nesiymiş öğrenınce tekrar yazarım malum yaz gelio

kızlar bu dediğiniz kılcal damarlar varis değil mi fisfisfis bende de var malesef :utangac: inş çözümü vardır :Saruboceq:

Back
X