Gebeliğe Hazırlık Bu da ne :/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.923
3.382
133
26
Hanımlar 7 aylık evliyim evlendigimden beri korunmuyoruz nasıp olmadı daha. Sorum şu ben bekarken 28 günde bi gelen saati dahi şaşmayan adetim 3 4 aydır ya 2 gün sonra ya 3 gün once geliyor yumurtaliklarimdaa hiçbir sorun yok çok şükür ama niye zamanında olmuyor diye canım sıkılıyor duzensiz olduğu icin dolayısıyla yumurtlama günümüde hesaplayamiyorum

Yumurlama gününü hesaplamak için lh testlerinden kullanabilirsin

rahim gebeliğe hazırlanıyor derler.. gecikmeler iyidir (tabi bir sorun falan yoksa) vücudunda ancak adapte olmuştur... inşallah hayırlısıyla gelsin beklediğin

Bunun bir önemi yok. stres beslenme mevsim değişiklikleri sebep olabilir. siz adetinizin 10.-20. günleri arası gün aşırı beraberlik yaşayın. bu yeterli. Bunu doktora da deseniz önemsemez. korkmayın

Buna gecikme denmez normal adetiniz 3 gün gecikme yada 2 gün erken olma normal olarak sayılır 1 hafta sonrası için ya gebelik yada bir problem olduğu düşünebilir
Yine de içinizin rahat etmesi için doktor kontrolünde teyit ettirebilirsiniz

rahim gebeliğe hazırlanıyor derler.. gecikmeler iyidir (tabi bir sorun falan yoksa) vücudunda ancak adapte olmuştur... inşallah hayırlısıyla gelsin beklediğin
Insallahh ya :) tek gecikme degil erken geldigi de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…