Bu da mı? Anksiyete Panik Atak?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
692
80
Merhaba beni tanıyorsunuzdur uzun zamandır atak yaşamadım. Kötü düşünceler yoktu su sıralar yine başladı 2 defa kardiyolojiye gittim hicbrisey çıkmadı ama az önce kalbimde göğsümde elektrik çarpmasi gibi şeyler oldu çok korktum ya.

Beyniniz sağlıklı olduğunuza inanmasa bile bilim var doktorlar var ve hasta olana pat diye söylüyorlar.Siz kabul edemeseniz de hasta değilsiniz.Bedeniniz sağlam.

Sizin bu kalbinizle alıp veremediğiniz ne? Kaç tane EKG çekilmeli inanmanız için. Ki inanmıycaksınız o ayrı. Salı günü bir konu daha açmışsınız yine aynı. Doktorlara inanmıyormusunuz? Terapiye gidiyor gibi davranmıyorsunuz, bence gittim diyip burdaki yorumları susturmaya çalışıyorsunuz. Biri size hasta dese, evet kalbinde sorun var dese inanıcak gibisiniz. Doktor olması gerekmiyor bunu diyenin.
Dedemde böyleydi tek fark adam 80 yaşında. Bize gelmemek için yapardı. Ben hastayım benimle ilgileninnn diye.

Bilmediğim için soruyorum . Yine mi başlıyor diye çünkü durmuştu ve 2 aydır atak kötü düşünce yoktu

Panikatak böyle bir hastalık.Tam unuttum iyiyim dersin hooop hic bilmediğin yeni bi semptomla gelir ve seni yerle bir eder.Kalpte elektrikte carptırır, ritm bozar teklemeyede başlatır.Beyninde yüzünde dilinde uyuşmada yaptırır.Nefesini keser balkondada sabahlatır.Sen korktukça şekil değiştirir yine yine yine gelir hiç üşenmez.Bazen en mutlu gününde cee yapar.Bazen en olmadık zamanda.Anasınıfındaki çocuğunun anneler günü programında tam gözlerine bakıp sana şiir okurken salondanda çıkarttırır.Tek ne yapamaz biliyor musun öldüremez.Ne kadar uğraşırsa uğraşsın öldüremez.Ciddiye alma onu takmadığında küser gider bir süre nefes alırsın.O hep seninle olacak, onunla yaşamayı üstesinden gelmeyi ögreneceksin.İmkansız değil ben yaptıysam herkes yapabilir.

Allah sizden Razı Olsun yargılamayayıp güzelce anlattığıniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…