38 o canmAyakkabı kaç no tatlım
Kilo al hahahaBüyükmüş ya keşke ayak no ve bedenlerimiz uysa canım seni takip ediyorum ama s beden giyiyorum ayaklarda 35
Altın sarısı saat markası nedir ne kadar acaba
Merhaba 30tl idi 25 e indirdim hic kullanılmadı markası brezza aynı model guess de mevcutAltın sarısı saat markası nedir ne kadar acaba
Merhaba 30tl idi 25 e indirdim hic kullanılmadı markası brezza aynı model guess de mevcut
Merhaba,
Siyah 40 fusya 42 beden kalıplar darMerhaba,
Bu elbiseler kaç beden ve markaları nedir? Kimseye ayirmadiysaniz bedeni uyarsa ilgilenebilirim
Merhaba evet tunik ya da elbise olarak giyiliyor bana olmadıgı için uygun listeledim kalitesine rağmen 15tlpolo garage tunik kazak(gri olan sanırım) ayrıntılı resmı varmı vede fiyatı ne kadar?
önden düğmeli mi acaba.kalıbı cokmu genış.ben bole hırkalarda genellıkle S beden giyıorum cunku..bide polo garage nın bazı kalıpları geniş oluyor oyuzden soruyorumMerhaba evet tunik ya da elbise olarak giyiliyor bana olmadıgı için uygun listeledim kalitesine rağmen 15tl
Her ikisi için fiyat ne düşünüyorsun markaları nedirSiyah 40 fusya 42 beden kalıplar dar
Polo garage mor ve gri renklerde çizgili olancanim senin bahsettigini anlayamadımpolo garage tunik kazak(gri olan sanırım) ayrıntılı resmı varmı vede fiyatı ne kadar?
Mor gomlek koton marka m beden ama Dokumlu olduğu için l ye de uygun diğer iksii l 40 beden koton marka ceket de .
Suan markasını hatırlamıyorum tatilde oldugum için size yazarım ama ikisi de cok ii butiklerden ii fiyatlara alındı siyahi 1 kez fusyayi 2 kez giydim fiyatlarını özelden görüşüp anlaşabilirizHer ikisi için fiyat ne düşünüyorsun markaları nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?