Bu da madamin Gardrobu (dikkat yüksek dozda marka ve kalite içerir ) :)))

Canım 38im ben olur mu?
Bir de gömlek ince iç gösteren türden mi yoksa keten pamuklu gibi bişi mi?
Bu arada ikisi de ipekyol dimi?
Bide bi gönlek daha vardı kot, yaka detaylı ve arkası sırt yarısı tül onun bedeni fiyatı ve markası nedir acaba?
Evet canm 38 ideal super olur , evet icine ince askıli bi atletle kullanılmalı ince ama tul degil triko ipekyol , gomlek sateen marka, diger sorduğun kot gomlek koton dü 40 beden

Evet canm 38 ideal super olur , evet icine ince askıli bi atletle kullanılmalı ince ama tul degil triko ipekyol , gomlek sateen marka, diger sorduğun kot gomlek koton dü 40 beden
Ben ikisi de ipekyol sandım
Koton gömlek büyük olur ama kotonun kalıpları biraz geniş oluyo çünkü
Trikonun rengi en sevdiğim yeşil zaten :))
Sen onları ayırırmısın bana, yarın tekrar bakıp karar verip haberdar edeyim seni, olur mu?

Ben ikisi de ipekyol sandım
Koton gömlek büyük olur ama kotonun kalıpları biraz geniş oluyo çünkü
Trikonun rengi en sevdiğim yeşil zaten :))
Sen onları ayırırmısın bana, yarın tekrar bakıp karar verip haberdar edeyim seni, olur mu?
Tabi canım tamam yarına kadar ayırıyorum hbr verirsin diğer ürünlere de bak istersen yardımcı olurum

Hepsi 30tl ;)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    203,3 KB · Görüntüleme: 102
Canım ürünler geldi çok güzeller ve ıpekyol senden güzel oldu bana sanki kollari cicekli olanin kollar cok kisa ama onuda hediye ettim soruj kalmadı

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Güncelleme yapiyoruzzzzz
Polo garage tunik kazak m/l beden
Polo garage clutch
Kirmizi elbise butik
Super sweat butik
Mudo kirmizi leopar canta

Bundan sonra ayırma yapmıyorum ;) tam 3 kişi almayacağı halde ayırma işlemi yaptırdı ve o ürünleri soran gercekten isteyen 2 arkadaşıma mahcup oldum :( tüm ürünlerimde indirim başladı

Back