Bu da madamin Gardrobu (dikkat yüksek dozda marka ve kalite içerir ) :)))

yldrmseda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
264
23
68
Balıkesir
Hamilelik kilolarından giyemedigim kıyafetlerim canım bebekleerim :) miss ipekyol markali mavi ceket 0 dan farksız tertemiz 40 beden ancak dar kalıp 38 uyar . Armalı . Etiket fiyatı 189tl, fiyatı 55tl

Eklentiler

• image.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 561
Ikiside sıcacik ve tertemiz pologarage kalın ceket m beden , derinique marka kürk Yelek standart beden 45tl sadece

Eklentiler

• image.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 905
  • image.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 530
  • image.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 543
  • image.jpg
    179,7 KB · Görüntüleme: 540
Çantalar da geldiiii ilk ikisi hic kullanılmadı pembe cüzdan ve fiyonklu canta, replika turuncu hermes canta ikili olarak ayrı da düşünülebilir , puma canta orijinal . Kirmizi leopar ise mudo marka

Eklentiler

• image.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 518
  • image.jpg
    155,2 KB · Görüntüleme: 549
  • image.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 538
  • image.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 523
  • image.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 523
  • image.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 527
Canım çantaların çok güzel fiyatları ne bide takas yapıyomusun çok soru sordum :)

Canım çantaların çok güzel fiyatları ne bide takas yapıyomusun çok soru sordum :)
Merhaba cnm teşekkür ederim takas düşünmüyorum malesef pembe cüzdan 20, fiyonklu canta 40, replika hermes canta ben ikili sekilde almıştım iki büyük canta 60 ama ayrı ayrı da alinabiir, puma 25 mudo 30 bi kaç kez kullandildi

Bordo kirmizi arası Kadife elbise l bden , siyah tek omuz detay elbise m l beden uyumlu , siyah dalgıç kumaş bacak yirtmac detaylı balık abiye elbise 40beden

Eklentiler

• image.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 501
  • image.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 486
  • image.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 493
Saatler hic kullanılmadı hediyeydi, adeti 15tl kızlar

Eklentiler

• image.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 476
  • image.jpg
    174,2 KB · Görüntüleme: 486
  • image.jpg
    132,2 KB · Görüntüleme: 508
Kilom olmasaydı ceketi affetmezdim ama ben de hamilelik kilolaarımı atamadım henüz :) giyemezsem mutsuz olurum

Bunun rengi ve fiyatı lütfen bir de modelin tam belli olduğu bir resim mümkün müdür.?
Canım rengi görüldüğü gibi tatlı bi patlıcan moru mu denir öyle sıcak bi renk kendisi de sıcacik polo garage marka kolunda da logosu var polo g diye tertemiz ben cok giyemedim hamilelik olunca 38 40 beden 38 e daha ii olur kesinlikle , fiyat 50tl

Eklentiler

• image.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 90

Rengi resimdeki gibiyse süpermiş . Yaka modeli belli olmadığı için farklı resim istemiştim ama maalesef bu fiyatı verebilmem mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…