Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde kına kıyafetim toz pembe renkteydi kabarık ve bol taşlıydı herkes çok beğenmişti..
sarı saçlarda pembeyle çok hoş duruyordu..
ben doyamadım daha gelinliğime kına kıyafetime özlüyorum o zamanda da giydiğimde çıkarmak istemiyordum hiç...:)
bende 2 defa giydim gelinliğimi ama doyamadım hele kınalığımı çok az giydim ona hiççç doyamadım :) pembe bana da çok yakıştı rengimi çalar diyodum ama çalmadı.. makyajla falan süper oldu
ben bayaa eleştiri almıştım başta işte beni görmeden önce kınada pembe renk mi giyilirmiş falan diye ama sırf eşim yakıştırdı diye
kırmızı renkten vazgeçip pembe giydim iyiki de giymişim çok güzel oldu
daha kıyamıyorsan bırak dursun asılı dolabında biraz daha, nasılsa yıllar geçtikçe baktın hiçbiyerde giyememişsin, mecbur gidip istediğin modele getirirsin elbiseni
daha kıyamıyorsan bırak dursun asılı dolabında biraz daha, nasılsa yıllar geçtikçe baktın hiçbiyerde giyememişsin, mecbur gidip istediğin modele getirirsin elbiseni