- 8 Eylül 2014
- 70
- 71
- 28
- Konu Sahibi ronyamelih
-
Ekim 2013 te hamile olduğumu öğrenir öğrenmez her heyecanlı anne adayı gibi ben de netten nasıl sağlıklı bi gebelik geçirebilirim diye araştırırken hep kadınlar kulübünün sayfalarındaki paylaşımlara da denk gelir üye değilken de takip ederdim.Ve şimdi ben de yazmaya karar verdim.çünkü paylaşmaya anlatmaya en çok ihtiyaç duyduğum bir zamandayım.9 aylık heyecanlı bekleyişim doğuma iki gün kala ölü doğum neticesinde yarım kaldı.temmuz ayında doğuma 2 gün kala bebeğimi kaybettim.İlk öğrendiğim anda doktorun odasında hayat durdu benim için.O an aklımdan geçen tek şey şu oldu.ben bu süreci atlatabilir miydim.kendimden korktum bir an.çünkü hep biliyoruz hayat bir imtihan .kulluk zorlukta isyan etmemek varlıkta da şükredebilmek aslında.isyan etmedim çok şükür ama çok zorlanıyorum.Bebeğimi kucağıma alamadan heyecanlarım yarım kaldı.Bebeğimiz için alınan hazırlanan herşey tekrar paketlerine konuldu.beşiği ,kıyafetleri.....En zor olanı da doğum yaptığım hafta eltimlerin tayini bizim bulunduğumuz şehre çıktı ve yerleşemedikleri için bizde bir ay kaldılar.o da benden bir ay önce doğum yapmıştı.onun bebeğini evimde henüz kendim daha lohusayken görmek çok zordu.ve onun bebeği büyüdükçe ben daha çok zorlanıyorum.Rabbim diyorum sen kolaylık ver sen sabır ver daha iyisi daha hayırlısıyla sen teselli et bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?