Bu da dert mi

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
merhaba dertli dünyanın dertli kadınları

Milyon tane derdim var aslında ama üzülmekten o kadar sıkıldım o kadar bıktım ki artık gülmek istiyorum düşünmek istemiyorum herşeyi olacağına bıraktım. Hayatımda sadece kendime güvenmek istiyorum. Sırtımı kendine dayamak istiyorum kimseye ihtiyacım olmasın istiyorum (özellikle maddi konularda)

Neyse çok alakasız ama evde vücut sıkılaştırma egzersizi yapan var mı illa spor salonuna mı gitmeli?
Bugün yapmaya başladım ama mekik şınav çekeyim derken boynum tutulacaktı :)

Spordan zerre anlamayıp evde egzersiz yaparak başarılı olanlardan cevap bekliyorum.
Sizleri seviyorum

Merhaba canım.Ben spordan anlamayan,ama evde pilates topuyla güreşip sonunda zafer kazanmış biriyim.Kilolu deyilim ama vücudum sıkılaşsın istedim.İnternetden pilates videoları bulub aynılarını yapmaya çalıştım.Bir kaç ay aldı tam olarak alışmam,ama başardım!!!Vücudum sıkılaştı.Şimdilerde düzenli yapamıyorum ama fırsat buldukca yapıyorum.Sen de video izleyip denemekle başla bence.İyi şanslar...

Bende sıkılaşmak istiyorum bugün bişeyler yapmaya başladım belli bi düzen ve sayıyla yapmaya çalışıcam inşallah bende başarırım teşekkür ederim

Yok evde yapilmiyor milyon tane derdini de yanina alip muhakkak spor salonuna gidilmeli bn beceremedim spor salonuna gnluk gidlnce sallanilmiyr hareketler

Ben bi kaç senedir düzenli yapıyorum sonuç da alıyorum. Şöyleki vücudum çok sıkı kilomu hiç göstermem (çok siskoyum) söyleyince sasirirlar hic öyle durmuyosun derler..
Işte yemeği az kesersem spora şu haliyle devam edersem manken gibi olurum

Ben 55 kiloyum 160 boyum yağ oranım çok fazla değil de sıkı durmak istiyorum squat yeter mi acaba bacak kalça için sence ?

Genetik değil ise çözüm olabilir.. kuzenim 15 kilo verdi spor eşliğinde ama hala bacaklar bıngıl bıngıl eti çok yumuşak..
Ama illaki sonuç alırsınız hele bi başlayın.
Spor da ilk madde düzenli yapılması..

Hayatını olumsuz etkileyen her şey derttir, "Gidin hastanede yatan hastalara bakın taam mıaaa asıl onlar dertt" diye duyar kasmaya çalışanları salla. :)

Ya gidebilirsen spor salonuna git, ben gidiyorum daha çok faydasını görüyorum. Evde boşlama olasılığın ya da yanlış bir hareket yapma olasılığın yüksek ama spor salonunda eğitmenle birlikte çalışmak hem daha disiplinli olmanı sağlıyor hem de yanlış bir hareket yapmanı engelliyor. Ama yok hiçbir şekilde gidemem dersen yukarıda da önerenler olmuş, Jillian Michaels abla iyi bu konuda.

Dün evde yaptım bacak ve karın kaslarım ağrıyo inşallah çalıştığa işarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…