- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
-
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
Merhaba canım.Ben spordan anlamayan,ama evde pilates topuyla güreşip sonunda zafer kazanmış biriyim.Kilolu deyilim ama vücudum sıkılaşsın istedim.İnternetden pilates videoları bulub aynılarını yapmaya çalıştım.Bir kaç ay aldı tam olarak alışmam,ama başardım!!!Vücudum sıkılaştı.Şimdilerde düzenli yapamıyorum ama fırsat buldukca yapıyorum.Sen de video izleyip denemekle başla bence.İyi şanslar...
Ben yapmıştım onun gibi bir şey,Kosede manav var mi deyip, kuafore gitmek gibi olmus senin dert.
Cevap: Jillian Michaels. Uc seviyeli zor diyorlar ben o yuzden yapmiyorum.
O nasıl bir, giriş, gelişme, sonuç
Dağıldim ben oynamıyorum
Yok evde yapilmiyor milyon tane derdini de yanina alip muhakkak spor salonuna gidilmeli bn beceremedim spor salonuna gnluk gidlnce sallanilmiyr hareketler
Ben bi kaç senedir düzenli yapıyorum sonuç da alıyorum. Şöyleki vücudum çok sıkı kilomu hiç göstermem (çok siskoyum) söyleyince sasirirlar hic öyle durmuyosun derler..
Işte yemeği az kesersem spora şu haliyle devam edersem manken gibi olurum
Genetik değil ise çözüm olabilir.. kuzenim 15 kilo verdi spor eşliğinde ama hala bacaklar bıngıl bıngıl eti çok yumuşak..
Ama illaki sonuç alırsınız hele bi başlayın.
Spor da ilk madde düzenli yapılması..
Ayy bu çok güzelBen yapmıştım onun gibi bir şey,
Garsona ayran var mı dedim var dedi,güzel,, bir ice tea alayım o zaman dedim,
Bakıştık
Hayatını olumsuz etkileyen her şey derttir, "Gidin hastanede yatan hastalara bakın taam mıaaa asıl onlar dertt" diye duyar kasmaya çalışanları salla. :)
Ya gidebilirsen spor salonuna git, ben gidiyorum daha çok faydasını görüyorum. Evde boşlama olasılığın ya da yanlış bir hareket yapma olasılığın yüksek ama spor salonunda eğitmenle birlikte çalışmak hem daha disiplinli olmanı sağlıyor hem de yanlış bir hareket yapmanı engelliyor. Ama yok hiçbir şekilde gidemem dersen yukarıda da önerenler olmuş, Jillian Michaels abla iyi bu konuda.