Burada hep doğum hikayelerini okuyarak gözü yaşlı bir şekilkde ayrılıyordum sayfadan. Hamileliğimi Batahcg 12.98 iken öğrenmiştim. Yani bebeğim yaklaşık 2 haftalıktı. çok mutlu plmuştuk ikimizde. düşük ve erken doğum tehlikelerini sağlıcakla atlattıktan sonra 37+1 olmuştuk. ben öğretmenim ve iznimin 5 haftasını doğum sonrasına aktarmıştım ve kalan 3 haftalık iznimş kullanmak için doktoro gitme günüm gelmişti. çok heyacanlıydım be birşeylerin olacağının farkında gibiydim sanki...
Babası ve ben çok özlemiştik oğlumuzu ve doğmasını sabırsızlıkla bekliyorduk. Hatta ikimizde doktora ne desekte bugün yavrumuzu kucağımıza alsak diye sakalaşıyorduk.
Ultrason kontrolümüzden sonra doktorumuzun yüzünde bir enişie farkettik ve bende şikayetlerimi net bir şekilde anlatınca aytınlıya girmemi istedi. Ayrınlılı için randevuların çok yoğun olduğu fakat durumumuzun acil olamsı nedeniyle araya sıkıştırıcaklarını söylediler. Neyse be3n aytıntılya girdim aldığım raporu doktoruma gösterdim. Doktorum bebeğin karaciğerinde bir damarsal tümör olduğunu ve bugün bebeğim alınmas ise anne karnında ölebeileceğini söyledi. Eşimle şok olmuştuk ve duyduklarımızı anyamıyorduk. Tekrar tekrar sorduk ve söylenenler aynı. İnanamadık,başka doktorlara gittik ve hepsi aynı ifade. Hemen apat tpopar 5 dk içinde doğuma alındım ve 8 dk. da bebğim dünyaya geldi ve küvöze alındı. Ardından 15 günlük bir yoğum bakım ve onkoloji muayenesi yapıldı. herşey yolundaydı. tümör iyi huyluydu ve tedavimiz belirlenmişti. Şimdi bebeğim 1 yaşında ve tümör buytumuz yarı yarıya küçüldü. tedavimiz devam ediyor oğlum çok iyi, yürümeye başladık 5 tane dişimzi çıktı.