Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik bir davetiye klasik seviyorsanız kötü değil.
Zaten davetiye inanın sizin dışınızdaki kimse tarafından önemsenmeyecek yırtıp atacaklar :) moralinizi bozmayın bence
evet oku oku bitmiyor :) bari yazıyıda klasik seçseymişsiniz< :)
Bu arada eğer tekrar bir davetiye ihtiyacı doğarsa görüşelim yardımcı olurum. Ailem matbaacı.
Kalabalık olmuş biraz ama kimse farketmicek düğün yerine bakıp bırakıcaklar
Teşekkür ederim yinede ama biraz fazla sorun yaptım sanrım :) Bi davetiyemiz var bunada şükür :)evet bundan daha güzelleri var ama bu davetyede abartılacak kadar kötü değil.
içindeki sözler falan güzel bence.farklı (özellikle mevlana,yunus emre,şair şinası kısımları)
Benim seçmediğim..sadece sözünü seçtiğim..o bile yanlış yazılan davetiyem :'(
Sizce Nasıl ? ( Benim İçime Sinmedi )
bence güzel davetiye ....zaten kalıcılıgı olmuyo sadece sen saklarsın o yuzden dert etme
klasik seviyosan guzel canim.ya bisey sorcam dugunden ne kadar once dagitiosunuz davetyelri???
Teşekkür ederim :)) Nişana 1 hafta kala dağıtılmaya başlanıcak kısmet olursa Bu cumadan sonra :)
oo super az kalmis:)Allah tamamina erdirsin.zamanlama dugun davetiysei icinde ayni olur sanirim dimi?
Amiin Çok teşekkür ederim :) Yanii çnkü 2 hafta önceden dağıtılsa arada bi hafta olduğu için insanlar bi hafta önce zannedp gidebilrler :)) öyle sorunlar olmaması için nişan ya da düğün haftası iyi bence :))
anladim cnm saol
Çok şıkmış hayırlı olsun.