bu da bizim davetiyemiz...

3kizanasi

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
15
0
286
İstanbul
Kızlar ben yeni evliyim dün 1 haftamızı doldurduk. Cimri kayınpederin korkusundan ucuz bi davetiye seçmek zorunda kaldım ama en azından iyice annemin zamanındaki davetiyelerden olmasın diye bunda karar kıldım herkeste beğendi hatta boyutları baya büyük olduğu için midir nedir pahallı olduğunu düşündüler. Burda resmi yok ama dar uzun bi zarfı var davetiye rulo haline getirilip zarfa konuyor zarfta rulo halini alıyor ferman tipi yani. Zarfın üzerinde kişlerin ismini yazmak için yer var kahverengi ince uçlu ispirtolu kalemle de isimleri yazdım sanki zarflarda özel bastırılmış gibi oldu. Dağıtması biraz zor oluyor hatta kayınpeder bütün zarfları bastırıp düzleştirdi sinir etti beni ama sonuçta amaca ulaştık ya buna şükür:teytey:

her zaman giremiyorum internete yeni gördüm msjını evt keşanlıyım.kaydirigubbakcemile5

davetiyeni çok beğendim..pahalılara içim gidiyo beinmde ama bi yandan parasına da acıyorum.. kim saklıyor ki, atıyolar...ne gerek var..
aslında kartvizit şeklinde olmalı..maliyet açısından.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…