Nişan Bu da bizim damat bohcamiz:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım güle güle kullanılsın inşallah bizde dün alışveriş işini hallettik aynen bizde valiz aldık kullanılsın die seçimleriniz zevkli olmuş

mutlu gunlerde kullanin
maliyeti ne kadar oldu
burdan yazmak istemezseniz ozelden yazabilirsiniz
iyi geceler

mutlu gunlerde kullanin
maliyeti ne kadar oldu
burdan yazmak istemezseniz ozelden yazabilirsiniz
iyi geceler

Sagol canım yoo sorun değil toplam da 600 tl tuttu ben daha cok tutacak diye düşünüyordum ama sansimiza aldigimiz yerde fiyatlar uygundu. Havlu ve lifleri evden koyduk. Tras malzemelerini de ceyiz satan yerlerde dayatilanlardan degil disarsan aldik nisanlimin kullandigi markalardan olusturduk.

bana da daha fazladir gibi gelmisti iyi yapmissiniz guzel gunlerde kullanin

canım hayırlı uğurlu olsun maşallah hepsi çok güzel
pijama takımı aldın mı
bir de dünürlere annesine babasına kardeşlerine bir şeyler koydun mu

Hayirli olsun :) Bütün herşeyi damatla beraber mi almak gerekiyor acaba bende birkaç haftaya basliycam da fikir edinmek için soruyorum. Güle güle kullanmak nasip olur inşallah canim :)

canım hayırlı uğurlu olsun maşallah hepsi çok güzel
pijama takımı aldın mı
bir de dünürlere annesine babasına kardeşlerine bir şeyler koydun mu

Tatlim pijama takimi aldim ilk resimde görünen ic camasiri ve corapla aynı kutuda. Tabi bunlarin yani sira baska corap ic camasiri yine aldım ama onları yikayip sonra ceyizimle beraber götürecem. Evet kayinvalide kayinpeder kardeslere de hazirladik ama onlari dugunden sonra el opmeye giderken goturecegiz bende kayin elti baya bol cok bohca hazirladik. Onlari da bohcalayinca ayri bi konu basliginda paylasacagim insallah:)

Hayirli olsun :) Bütün herşeyi damatla beraber mi almak gerekiyor acaba bende birkaç haftaya basliycam da fikir edinmek için soruyorum. Güle güle kullanmak nasip olur inşallah canim :)

Cok tesekkur ederim:)Benim nisan bohcami beraber bakip aldigimiz icin ben nisanlima sen gel sec begen al dedim o da cok yogun calisiyor su an hem is hem evin tadilati falan sen zevkine gore al dedi boy kilo soyledi ben de magazadakilere soyledim biraz geniş kesimdi pijama falan buyuk göründü gözüme bi beden ufak aldim bi de benimki dar giymeyi seviyor daha denemedi bile insallah olur. Imkan varsa beraber bakin en azindan ustune tutar bakarsiniz ama bizim gibiyse durum damatsizda olur

Cok tesekkur ederim:)Benim nisan bohcami beraber bakip aldigimiz icin ben nisanlima sen gel sec begen al dedim o da cok yogun calisiyor su an hem is hem evin tadilati falan sen zevkine gore al dedi boy kilo soyledi ben de magazadakilere soyledim biraz geniş kesimdi pijama falan buyuk göründü gözüme bi beden ufak aldim bi de benimki dar giymeyi seviyor daha denemedi bile insallah olur. Imkan varsa beraber bakin en azindan ustune tutar bakarsiniz ama bizim gibiyse durum damatsizda olur
Benimkiler bana sormadan almus çoğu şeyi zaten pek de istediğim gibi bisey değil hatta ne olup ne olmadiklarini bilmediklerimiz de var. Hepsini tek tek kullandigim markalardan kendim beğenir alirim diye dusunuyodum ama olmadi. Ben simdi nazil bi yol izlesem bilmiyorum. Ben herşeyi onun istedigi gibi almak istiyorum kendi begensin markali olsun istiyorum ama ben ne sana pahali aldiririm nedeben alirim diye tutturuyo ne yapsam bilmiyorum. Baya stresliymis ne güzel kurtulmussun sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…