Bu tatlı telaşlara düştüğümüzden beri forumun çeyiz köşesini takip ediyordum. Sayenizde çok fikir sahibi oldum, teşekkürler hepinize. Allah herkesin gönlündekini versin diyerek ben de yemek odası takımımı paylaşıyorum. Biz bütün mobilyalarımızı Bursa'da Yıldız Mobilya'dan aldık ama internette de bir kaç sitede gördüm bu modeli. Ceviz renk mobilyaları severdim ama yine de bütün mobilyalarımın açık renk olmasını isterdim hep. Ama gezerken karar değişikliği yaşadım. Bu modelde masa tablasının, konsol ve gümüşlüğün üzerinin açık renk (krem rengi) olması da bu anlamda gönlümü çaldı. Dolap kapaklarının üzerindeki desenler lazer kesimle yapılmış. Gümüşlük ve konsolu da bir arada almayı düşünmüyordum. Birini alsam diğerini almam diyordum ama çeyiz alışverişini biraz abartınca o kadar çekmece ve dolabın bana gerekli olduğuna inandım. :)
Bir tek sandalyeler içime sinmemişti onu da masanın ayaklarına daha uygun ve daha sağlam gözüken bir sandalye modeli ile değiştirdik. TV ünitesini de yemek odasının olduğu salonda kullanacağımız için bu modelin TV ünitesini de aldık. İlk dört resim bilgisayar görüntüsü, son iki resmi de ben çekmiştim. Benim çektiklerimde rengi daha iyi belli oluyor.
Allah herkese aldıklarını güzel günlerde kullanmayı kısmet etsin. Bize de inşallah :)
çok hoşmuş güle gülee kullan canım.. sadece büfeyi çok sevmedim ama ben genel olaak büfe sevmem hatta kendim de almadım büfeyi. belki ondandır mutluluklar