Bu da benim salonum:)

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
1.721
18
arkadaslar kusura bakmayin butun evi cekmeme imkan yok cok fenalik geldi bir salon cekene kadar ( cektigim resimler cok buyuk oldu kucultmeyi bilmedigim icin paint le kopyala yapistir yontemiyle kucultmeye calistim bu 3 resmi zor haletdim daha fazla ugrasam migrenim tutacak ) bu kadar ugrasmisken buraya ekleyim dedim :kedi:
buda benim fakir hane (Allah hic kimsenin agzinin tadini bozmasin ev mahane :Saruboceq:

sanstitreyyy.jpg

sanstitre4444.jpg

sanstitre22hd.jpg

canım alllah ağız tadıyla oturmak nasip etsin:Saruboceq: salonun çok hoşums gitti özelllikle koltukların güle güle otur canım

fakirhane derkenakannehirsalonun çok hoş güle güle oturun..

cok tesekur ederim arkadaslar hepinizde cok naziksiniz a.s.

canım çok hoş bir salon sade,spor ve şık tam benim tarzım diyebilirim.GÜLE GÜLE OTURUN

herşey güzel ama camlarına daha değişik bir tül veya stor daha hoş olur. ofis gıbı olmus

hoş canım güle güle otur
yanlız bişey dikkatimi cekti perden biro perdeleri gibi daha spor bi perde tercih edebilirdin

herşey güzel ama camlarına daha değişik bir tül veya stor daha hoş olur. ofis gıbı olmus

:roflol: valla cok guldum hic dusunmemistim oyle ofis gibi gorunecegini .. ben 20 kusur yilik evliyim canim tulde kulandim perdede kulandim ama bu bu bana gore cok kulanisli geliyor.... elestirin icin cok tesekur ederim tatlim a.s.

Canım çok güzelmiş salonun ağız tadıyla otur o kemer modeli de çok hoşmuş dekorasyon işiyle uğraştığım için ilk o dikkatimi çekti kaydirigubbakcemile3 sadece sütunlar alçı dimi CADIARZU

hoş canım güle güle otur
yanlız bişey dikkatimi cekti perden biro perdeleri gibi daha spor bi perde tercih edebilirdin

cok tesekur ederim canim ama gercekten cok kulanisli oldugu icin kulaniyorum, calisan bir bayan olarak tul cikar yika gibi sorunlar beni cok yoruyor , bi saatden sonra kulanis ve rahatlik ariyor insan + ben birde oyle cincikli boncuklu seylerden hic hoslanmiyorum ama elestirin icin cok merci a.s.

Canım çok güzelmiş salonun ağız tadıyla otur o kemer modeli de çok hoşmuş dekorasyon işiyle uğraştığım için ilk o dikkatimi çekti kaydirigubbakcemile3 sadece sütunlar alçı dimi CADIARZU

tatlim cok tesekur ederim , evet alci canim , dekorasyon isiyle ugrasan birinnin fikirlerini , elestirilerini ogrenmek benim icin gercekten cok onemli , a.s.
bana fikirlerini aktarirsan cok sevinirim , yeni ev yaptirmayi dusunuyoruz o ev beni baya baya yoracaga benziyor :bbo:

bencede herşey güzel ama perdeler kumaş olsaydı daha sıcak olurdu. Allah Mutlu mutlu oturmayı nasip etsin cnm

Bana güldün ama bak benımle aynı fikirde olanlarda var......

çok güzelllll....perdeler değişik....migrenin için acil şifalar

X