Bu da benım salonum

MelegimveAskim

cennette meleğim var
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.148
86
358
Ankara
resim003an0.jpg

resim009ec3.jpg

bır bozukluk varsa alıyım

Son düzenleme:
huzurla,sağlıkla otur canım,evin çok güzell...ama kusura bakmazsan küçük bi eleştirim ,daha doğrusu önerim var..bence klasik dantelleri yerine krem,turuncu karışık,boncuklu örtüler kullansan daha şık olur

Canim öncelikle güle güle otur, gercekten cok hos.:nazar::nazar:

Yalniz benim önerim, o masadaki mumlar güzel durmamis, cok uzun masaya göre.. daha kücük cok sirin mumluklar var bence onlar daha hos durur.

Bu mumluklar sanki bi yemek masasi havasi vermis..
Fotolarin oldugu yere koyabilirsin orda belki daha hos durur kaydirigubbakcemile2
umarim kizmazsin bana sadece gözüme cok takildi a.s.

huzurla,sağlıkla otur canım,evin çok güzell...ama kusura bakmazsan küçük bi eleştirim ,daha doğrusu önerim var..bence klasik dantelleri yerine krem,turuncu karışık,boncuklu örtüler kullansan daha şık olur

ama bunlar klasik degıl el emeği goz nuru canım oyuzden cok sık duruyor
turuncu anlam veremedım koltuklarım kırmızı benım sagol

Canim öncelikle güle güle otur, gercekten cok hos.:nazar::nazar:

Yalniz benim önerim, o masadaki mumlar güzel durmamis, cok uzun masaya göre.. daha kücük cok sirin mumluklar var bence onlar daha hos durur.

Bu mumluklar sanki bi yemek masasi havasi vermis..
Fotolarin oldugu yere koyabilirsin orda belki daha hos durur kaydirigubbakcemile2
umarim kizmazsin bana sadece gözüme cok takildi a.s.

sagol canım evet kısa olabılır yer kucuk oldugu ıcın masam mutfakta suan daha sonra eklerım onlarıda

sehpadaki ibrik mi adı öylemiydi bilmiyorum ama bayıldım otantik birşey ama onu sehpaya değilde yere köşeye felan koysan daha hoş mu olurdu?? diye düşündüm mesela post gibi birşeyin varsa ya da o tarz eski bişeylerin varsa onlarla beraber bir köşe yapsan..

sehpadaki ibrik mi adı öylemiydi bilmiyorum ama bayıldım otantik birşey ama onu sehpaya değilde yere köşeye felan koysan daha hoş mu olurdu?? diye düşündüm mesela post gibi birşeyin varsa ya da o tarz eski bişeylerin varsa onlarla beraber bir köşe yapsan..

sagol canım evet ısmını bılmıyorum ama ırbık heralde yerde olmuyor hıc goze carpmıyor ozaman boyle hosuma gıdıyor a.s.

nacizane tavsiyem lüten eşyalarınızı dantellere boğdurmayın.çok seviyorsan raflara serdiklerin kalsın ama,bari aynanın üzerindekini kaldır.
burda birçok evde gördüğüm şey bu.her yere serilmiş danteller ,örtüler.oysa o mobilyalar sade halinde o kadar şık ve modernki.

evet gamzelinin dediği gibi koltuklarının rengi turuncu çıkmış,halı da öyle
canım benimde çeyizimde bir sandık dantel vardı ama hiçbirini kullanmıyorum , pullu işlemeli şifon örtüler daha modern duruyor annem o kadar emek çektiği halde onları kullanma mobilyalarına yakışmıyor, şimdiki aklım olsa bir tane bile örmezdim diyor ama teyzem hiçbirşey dantelin yerini tutmaz diyor zevk meselesi tabi
birde kusura bakmazsan o gümüş tepsinin üzerindeki tepsi örtüsü biraz fazla olmuş

Back
X