Saç Uzatma Yöntemleri Bu Da Benim Saç Uzatma Günlüğüm( Resimli)

Senin altı yedi ayda mı böyle oldu canım? Aay süper. Maşallah. :)

MaşALLAH ya.
Şubat dediğin bu yil subat mi

40 çeşit makinem var canım,tembellikten çoğu zaman kullanmam.fön çektirmem gerekiyordu.çektirdim ve boyumun ölçüsünü aldım:/

Beni delirtmek için yapiyorsunuz dimi doğru söyleyin
Doğru söyle valla kızmıcam

Edit: Konu takip

Hahah valla diyim gerçek bu çünkü sabun gerçekten hızlı saç uzatır zaten çünkü benim babanem ananem falan olsun iki ayda bir saçını kesiyor beş parmak kadar ve hala uzuyor kadınlar 80 yaşında, bende diyorum keşke hiç şampuanla yıkanmasaydım hep sabunla yıkansaydım, onlar öyle yapmışlar ömürleri boyunca ve maşşallah saçları uzuyorda uzuyor kıskanıyorum

Nerden aliyorsun bu sabunu.
Sacini kurutmuyor mu ?
Nem dengesini neyle sagliyorsun.
Duştan cikinca saçların kazık gibi olmasini nasıl önlüyorsun.
Hangi sac kremini kullaniyorsun dicem şampuan kullanmayan sac kremi kullanip yipratir mi
Ayyy ben sana çok soru sorarım.
Deliricem ya benimde konum var orayada yorum yap lütfen lütfen lütfen :)

Maşallah ya saçlarına hayran kaldım canım önceden benimde hızlı uzardi saçlarım şimdi neler yapmıyorum

Saçların gerçekten güzel uzamış. Ben boyalı saçlarımı sabunla yıkasam herhalde tararken yarısı elimde kalır tabi saç boyasız olunca sabunla yıkamak eziyet değil. Bu arada nazar değmesin , darısı başımıza. Benımde şuan senin kestirmiş halinden yaklaşık 4 parmak daha kısa. Bakalım benimkiler kaç aya belimde olacak

Kızlar benim konuma bakin.
Benim saçlar yaklaşık kaç aya belime gelir

Kurumaması için ve nem dengesini sağlamak için sirkeli suyla duruluyorum, aynen saç kreminden uzak duruyorum eve hayatta almam, istediğin kadar soru sorabilirsin canım yardımcı olabilirim

Maşallah ya saçlarına hayran kaldım canım önceden benimde hızlı uzardi saçlarım şimdi neler yapmıyorum
Teşekkür ederim canım, bence sizde sabuna geçmeyi deneyin düzenli kullanımda sonuç alırsınız saçlarınız yine eskisi gibi uzar

Makineyi gereğinden uzun tutunca fırçaya,oluyor :/

Hadi ya bence kuaförde fön çektirmeye gitmeyin

Hahah hepimizin saçlar bele inecek, zor bir süreç ama doğru şekilde gidince sonuç alınıyor, bence saçınızı boyamayın ya ben boyayada karşıyım saçı yıpratıyor, daha çok kırılıyor saç.. Bence boya akınca kendi renginizde kullanın bırakın sağlıklı uzasın gitsinnn

Kızlar bahsetmeyi unutmuşum ben banyodan sonra Glissin resmini koyduğum ürününü saçlarımın ucuna kullanıyorum ve oldukça iyi saçlarımı kestirdiğimden beri her banyo çıkışı elimin gittiği tek ürün bu 6-7 aydır düzenli kullanıyorum sizede tavsiye ederim

Ben kullansam bu saçlarımın yüzüne bakilmaz onu nasil duzelticem ya
Benim konunada bak ya

Boya benım saçları yıpratmıyor nedense acıcı oryal vurdurmuştum o yıprattı işte en son.. Bundan sonra düz sarı ile dip boyayıp gececeğim bende yıpranmaması icin:) sarıdan vazgecemem ayrıca bu yaşta beyazlar cıktı tek tük

Bende bunun altın renkli olanını kullanıyorum, oil elixir olanı. Kokusu, saçı yumuşatması, açması süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…