- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
Senin altı yedi ayda mı böyle oldu canım? Aay süper. Maşallah. :)Hiç öyle deme canım, bak bende 6-7 aylık bi süreçte çok iyi bi sonuç aldım, her zaman doğallıktan yana olmak güzeldir, ve sana tavsiyem bu ısı ürünlerinden uzak durman ben ayda yılda bir kullanıyorum
Selam kızlar uzun bir süredir bende saçlarıma takmış durumdaydım, Saçlarım çok dökülmeye başlamıştı bu yüzden saçlarımı göğüs hizamda kestirmiştim. Aşağıdaki resimde şubatta kestiğim saçımı görebilirsiniz
Eki Görüntüle 1607632
Saçlarımı kestirdikten sonra sadece doğal sabunla yıkamaya başladım, herhangi bir şampuan kullanmadım, ama duştan çıkmadan son durulama suyu olarak yarım çay bardağı elma sirkesini bildiğimiz tasa koydum tasın ağzına kadarda üstüne su ilave ederek en son bunu döküp çıktım. Bir ay önce çekildiğim resimde altta;
Eki Görüntüle 1607633
Tabiki sadece sabunla yıkamakla kalmadım haftada bir mutlaka bakım yapmayı ihmal etmedim, ne yaptığıma gelecek olursak; genel olarak yumurta sarısı, zeytinyağı ve tatlı badem yağını göz kararı karıştırarak tüm saçıma yedirip kırk dk sonra yıkanıyordum, bu ara Barcelino bakım yağını kullanmaya başladım haftada üç kez onu uyguluyorum ama henüz net bir sonuç yok elimde bi haftadır uyguluyorum.
Eki Görüntüle 1607635
Yani açıkçası sadece sabun kullanmaktan ben memnunum en azından cansız ve mat saçlarım artık daha canlı ve güzel duruyor, evet ilk iki hafta sabuna alışmam zor olmuştu ama şimdi mükemmel bir sonuç var elimde ve aynı zamanda çok hesaplı..
Eki Görüntüle 1607637
Bu da saçımın bi hafta önceki hali kuaföre gidip ucundan üç parmak kadar kestirmeden öncekiArtık üç ayda bir kuaföre gidip ucundan almayı da ihmal etmicem, yani yaşasın ışıltılı saçlarrr
40 çeşit makinem var canım,tembellikten çoğu zaman kullanmam.fön çektirmem gerekiyordu.çektirdim ve boyumun ölçüsünü aldım:/Hiç öyle deme canım, bak bende 6-7 aylık bi süreçte çok iyi bi sonuç aldım, her zaman doğallıktan yana olmak güzeldir, ve sana tavsiyem bu ısı ürünlerinden uzak durman ben ayda yılda bir kullanıyorum
Senin altı yedi ayda mı böyle oldu canım? Aay süper. Maşallah. :)
MaşALLAH ya.
Şubat dediğin bu yil subat mi
40 çeşit makinem var canım,tembellikten çoğu zaman kullanmam.fön çektirmem gerekiyordu.çektirdim ve boyumun ölçüsünü aldım:/
Evet 2015 şubatı
Beni delirtmek için yapiyorsunuz dimi doğru söyleyin
Doğru söyle valla kızmıcam
Edit: Konu takip
Hahah valla diyim gerçek bu çünkü sabun gerçekten hızlı saç uzatır zaten çünkü benim babanem ananem falan olsun iki ayda bir saçını kesiyor beş parmak kadar ve hala uzuyor kadınlar 80 yaşında, bende diyorum keşke hiç şampuanla yıkanmasaydım hep sabunla yıkansaydım, onlar öyle yapmışlar ömürleri boyunca ve maşşallah saçları uzuyorda uzuyor kıskanıyorum
Makineyi gereğinden uzun tutunca fırçaya,oluyor :/Bi kere fön çekmekle nasıl mahvettiler saçınızı anlayamadım çok çabalamış olmalılar
Nerden aliyorsun bu sabunu.
Sacini kurutmuyor mu ?
Nem dengesini neyle sagliyorsun.
Duştan cikinca saçların kazık gibi olmasini nasıl önlüyorsun.
Hangi sac kremini kullaniyorsun dicem şampuan kullanmayan sac kremi kullanip yipratir mi
Ayyy ben sana çok soru sorarım.
Deliricem ya benimde konum var orayada yorum yap lütfen lütfen lütfen :)
Teşekkür ederim canım, bence sizde sabuna geçmeyi deneyin düzenli kullanımda sonuç alırsınız saçlarınız yine eskisi gibi uzarMaşallah ya saçlarına hayran kaldım canım önceden benimde hızlı uzardi saçlarım şimdi neler yapmıyorum
Makineyi gereğinden uzun tutunca fırçaya,oluyor :/
Saçların gerçekten güzel uzamış. Ben boyalı saçlarımı sabunla yıkasam herhalde tararken yarısı elimde kalırtabi saç boyasız olunca sabunla yıkamak eziyet değil. Bu arada nazar değmesin , darısı başımıza. Benımde şuan senin kestirmiş halinden yaklaşık 4 parmak daha kısa. Bakalım benimkiler kaç aya belimde olacak
Kurumaması için ve nem dengesini sağlamak için sirkeli suyla duruluyorum, aynen saç kreminden uzak duruyorum eve hayatta almam, istediğin kadar soru sorabilirsin canım yardımcı olabilirim
Teşekkür ederim canım, bence sizde sabuna geçmeyi deneyin düzenli kullanımda sonuç alırsınız saçlarınız yine eskisi gibi uzar
Hadi ya bence kuaförde fön çektirmeye gitmeyin
Hahah hepimizin saçlar bele inecek, zor bir süreç ama doğru şekilde gidince sonuç alınıyor, bence saçınızı boyamayın ya ben boyayada karşıyım saçı yıpratıyor, daha çok kırılıyor saç.. Bence boya akınca kendi renginizde kullanın bırakın sağlıklı uzasın gitsinnn
Boya benım saçları yıpratmıyor nedenseHahah hepimizin saçlar bele inecek, zor bir süreç ama doğru şekilde gidince sonuç alınıyor, bence saçınızı boyamayın ya ben boyayada karşıyım saçı yıpratıyor, daha çok kırılıyor saç.. Bence boya akınca kendi renginizde kullanın bırakın sağlıklı uzasın gitsinnn
Bende bunun altın renkli olanını kullanıyorum, oil elixir olanı. Kokusu, saçı yumuşatması, açması süper.Kızlar bahsetmeyi unutmuşum ben banyodan sonra Glissin resmini koyduğum ürününü saçlarımın ucuna kullanıyorum ve oldukça iyi saçlarımı kestirdiğimden beri her banyo çıkışı elimin gittiği tek ürün bu 6-7 aydır düzenli kullanıyorum sizede tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1607940