Bu da benim Oluum :)

E

EU2

Ziyaretçi
buda bizim evin neşe kaynagı sevgi arsızı yaramaz oğluşumuz opuyorumnanaktan

1000370.jpg

1000378r.jpg

1000404a.jpg

1000227w.jpg

1000228c.jpg

buda en bebek hali :)))
1000009x.jpg

1000026l.jpg

1000093p.jpg

kızlar oglusumu traş ettiimmm kaydirigubbakcemile3 cok komik oldu yaaaa opuyorumnanaktan
1001144u.jpg

1001153i.jpg

1001150.jpg

ufak tefek gordunuz diye karamursel sepetimi sandınız yeri geldiginde gayet agresif ve korkutucu olabilirim msjı kaydirigubbakcemile3
:1ninca:

1001147r.jpg

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
maşşalah deyin ogluma aplalarııı a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
hemen belli ediyo demi kendini delikafadulden
yaramaz yanında hafif kalır :roflol:

ayyyy sorma oglusuma bi isim bulana kadar akla karayı sectik en son bu cıktı ortaya kaydirigubbakcemile3

ay bu oğlusun cok fenaya benziyo gözlerinden belli yaaaaaa bende cok seviyorum ama dokunmak yasak bana içim gidiyo, bende iki sene baktım dr yasaklayıncaya kadar ama sevgisini hiç bi seye değişmem apayrı sevgileri okadar karsılıksız ki siz anlarsınız ne demek istiyorum.işten eve gelince yere yatar karnını kocaman acardı onu seviyim oksayım diye, dr yasaklayınca evden çıkarmak zorunda kaldım bir diş hekimine verdım ama giderken hem o agladı hem ben ayrılmak çok zordu.

ay bu oğlusun cok fenaya benziyo gözlerinden belli yaaaaaa bende cok seviyorum ama dokunmak yasak bana içim gidiyo, bende iki sene baktım dr yasaklayıncaya kadar ama sevgisini hiç bi seye değişmem apayrı sevgileri okadar karsılıksız ki siz anlarsınız ne demek istiyorum.işten eve gelince yere yatar karnını kocaman acardı onu seviyim oksayım diye, dr yasaklayınca evden çıkarmak zorunda kaldım bir diş hekimine verdım ama giderken hem o agladı hem ben ayrılmak çok zordu.

mafoldumben cok uzuldum canım ne oldu gecmiş olsun saglık propleminnmi var :KK43:((
ayyy tabiki aglar ben gecenlerde tatile cıkıyodum eşim kaldı tek ona ragmen esyalarımı topladıgımızı hissetti kapıdan cıkarken resmen sesli sesli agladı kendini kapının dısına attı gidicemizi anladı :KK43:(( ayrılık zordur tabiki :KK43:((

kızlar ilk sayfaya oğluşumun en traşlı jilet kaydı hallerini koydum :roflol:

Çirkin Puki çok tatlı maşallah :asigim: :nazar:

X