Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bu da benim oğlumun odası

süpermiş küçük prensin odası. büyüsün, güle güle otursun inşallah odasında. maşallah canım bu arada oğlun da cok tatlı

massallah oglun cok tatli ALLAH nazarlardan korusun pasanin odasida tam ona layik olmus

allah sağlık ve sıhhatle kullanabilmeyi nasip etsin.çok güzel maşallah

çok tatlı,maşallah emircik:)Allah uzun ömür versin.odası da çok güzel,güle güle kullansın ve büyüsün.

maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. cok tatlı bebegin:)

bebek odanıza bayıldım. özel mesaj atacaktım ama olmadı. oda takımını sitelerden hangi mağazadan aldınız. cok hosuma gitti. inşallah benimde temmuzda oğlum olcak....

duyguturgay hanım

nasipse 2 ay sora bebişimiz dünyaya gelcek.oda hazırlıkları yapıoz ama halıda çok kararsız kaldık..karsta yaşıyoruz pek seçenek yok..
halınızın modelinden internette görmüştüm.ama kullanışlımı dokunmadanda bilemedim..antiallerjikmi,yıkanabiliyomu,çabuk tüy falan tutuomu,kullanılan malzeme nedir ? memnunmusunuz ? önerirmisiniz bu modelleri ?

tekrar mrb.msjınız geldi.bende özelden yazamıyorum.çok uğraştım internette hangi sitede gördüğümü bulamıyorum.ürüne ait marka belirtirseniz direk marka olarak aratyım googleden..bu arada oğluşunuz çok datlu.MAŞALLAH.ALLAH UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH..

Allah güzel günlerde eskitmeyi nasip etsin bebeğinize.Ankara siteler hem çok güzel hemde çok uygun geldi bana.Benim sormak istediğim ben Trabzonda yaşıyorum,acaba kargo olayı mümkünmüdür bu siteden bir bilginiz varmı???Sanırım siz bizzat gidip almış bulunuyorsunuz.

canım çok güzel oğlunun odası,odanın renkleri ve maaşallah Allah size bağışlasın oğlun çok şeker huzurla odasında uyusun inşallah

Bildiğim kadarıyla il dışına gönderim yapıyorlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…