Nişan bu da benim nişanımdan ve bohçamdan bir kaç karecik :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben çok yararlandım burdan ayararlanmak isteyenler içinde bohçadakileri yazayım. nişanımız öğretmen arkadaşlarımızda yanımızda olsun diye öğretmenlik yaptığım yerde lojmanda oldu. evimi sandalyelerimi papatyalarla süsledim papatya tacı aldım pastamdada papatya süsleri oldu. isteme ve nişan aynı zamanda oldu yaklaşık 60 kişi olduk biraz zor sığdık ama gelenede git diyemedik. öncesi acayip stresliydi ama o an çok güzeldi arkadaşları sağolsun her şeye yardım ettiler. önce kahveler dağıtıldı isteme oldu sonra çikolata ve kolonya. ardından yüzüklerimiz kesildi ufak bi takı töreni oldu çünkü takı istemedim. sonra pastamızı kestik. makarna salatası börek pogaça baklava kara lahana sarması ve kete dağıttık ardından pastaları. ve en sonda bohçalarımızı açtık önce erkek tarafının getirdiğini sonra bizimkini.
gelin bohçası:
saç düzleştirici
cilt bakım ürünleri ve bikaç makyaj malzemesi(şampuan, krem,rimel,kalem,duş jeli,losyon,diş fırçası macunu,tarak...)
pijama takımı
gecelik
pantolon- gömlek-ayakkabı-çanta
iç çamaşırı-çorap
yazma- patik-havlu
ve nişan elbisemle ayakkabımı aldılar yani damadım aldı :)
damat bohçası:
traş makinası
eşofman takımı-cüzdanıyla
kemer-cüzdan-ayakkabı-pantolon-gömlek-kravat
havlu-seccade-lif
iç çamaşırı-çorap
pijama takımı
bakım ürünleri(sabun,şampuan,traşbıçağı,losyonu,köpüğü,lif,kremduş jeli, diş fırçası,macunu..)
ve takım elbisesi gömleği yeleği ayakkabısını da ben aldım.
bunun dışında ufak bir kolye hediye etti tek taş ile bir de alyanslarımızı taktık

bide bişi sorabilir miyim çok yerde gördüm artık bavıla mı koyuluyor çeyiz
Valla bende buralarda arastirdim hep bavuldaydi bide sandik istemedim kendim oyuzden ayni bavulun buyugunu gelin bohcasi icin kucugunude damat bohcasi icin aldik boyle daha kullanisli oldu hem

Valiz isi bana cok akillica geliyor bende cok istedim valizde getirsinler bizde oyle yapalim diye buyukler cok biliyorlar herseyi olmazmis herseyin bi adabi varmis valiz zaten alinirmis nisanda valizmi olurmus gosterisli olmaliymis mis mis mus mus aldirdilar ama napicam ben simdi o sandiklari nasil sakliycam nereye koycam en azindan balayi icin alinacak valizler cikardi aradan

Aaaaaa özür dilerim valiz muhabbetine girdim direkt ALLAH TAMAMİNA ERDİRSİN İNSALLAHHH MUTLULUKLAR

Aaaaaa özür dilerim valiz muhabbetine girdim direkt ALLAH TAMAMİNA ERDİRSİN İNSALLAHHH MUTLULUKLAR
:))) tesekkur ederim. Benim de annem illa sandik alin dedi de ben direttim napcam sandigi bana bavul lazim diye bakti basedemiyo benimle tamam dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…