BU DA BENIM MUTEVAZI EVIM...

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
Merhabalar... Pek esya değişikliği yapamadan hevesle taşındığmz evimiz. .. Az butceyle ufak tefek dokunuşlar yapmaya çalıştım. Fikirlere , elestirilere açıgim... Allah herkese yuvasında saglikla huzurla oturmayi nasip etsin..

Mutfak masami yeni aldm gelecek...
Oturma odam bekarliktan kalma :) Kizim Büyüdügünde guzel bi kose takimi istiyorum bakalm
Kizimin odasini tek tek alarak duvar kagidini kendim yaparak dekore ettim..Tamamen el emegim goz nurudur :)) abajura kadar

Dekorasyon onerilerinizi bekliyorum. ..

Çok beğendim canım iyi günlerde kullan.
Sadece tv önündeki yemek masası tuhaf geldi. Ama sürekli o tv yi kullanmıyorsanız o başka

Kız mutfak perden ve halın benimkine çok benziyor.
Perde resmen aynısı. Bendekinde mavi tonlar var. O nedenle mavi ağırlıklı rengarenk bir halım var

Kız mutfak perden ve halın benimkine çok benziyor.
Perde resmen aynısı. Bendekinde mavi tonlar var. O nedenle mavi ağırlıklı rengarenk bir halım var

Senin mutfagini da gormek isterim :) mutfakta mavi renk bana cok temiz ferah bi his verio.imkan olsaydi dolaplari da beyaz mavi yapardm ama toki olnca ancak bu kadar :)

İş yerindeyim canım. Bir de telle çeksem de telden bağlanmıyorum buraya hiç. Maviyi ben de çok yakıştırıyorum mutfağa. Yarın evde olucam. Atarım sana

salonun da benım kının aynısı ben masayı pencere onune koyuyorun gonsoluda tvnın altına yerlestırdın

Çok güzel eviniz huzurla oturun inş. Yalnız bende salondaki kitap koyduğunuz rafı orda uyumlu bulmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…