Erkek İnfertilitesi bu da benim mucize hikayem

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canim.inan aklima her geldiginde dua ediyorum sizlere.gunde bi kac kere buraya giriyorum belki bizim gibi olan vardir yardimim dokunur diye.
Allahim hicbirimizin kucagini bos birakmasin.hayatimin en zor imtihaniydi

aminn dua et bizim içinde . eşim bir ay önce varikoselden ameliyat oldu . Bakalım bizim durumumuz ne olacak
Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşaallah.

proxeed plus 'a başladık dün kadınlar kulubünden öğrendim ilk defa bu ilacı bunun yanında gıda takviyesi de yapıyoruz 5 yıllık evliyim 3 başarısız tüp bebek denemesi çok şükür bende problem yok .ama yinede içimde bir endişe var daha önce de panax denedik bir tüp bebek parası harcadık fayda görmedik yine aynısı olursa diye korkuyorum.hem maddi hem manevi sarsıldık.birde bizim sperm 4.milyon yukarı hiç çıkmadı bu güne kadar hatta son iki tahlilde sıfır çıktı.faydası olucak mı bilmiyorum.hatta bir eczacı kilo aldırmaktan başka bir işe yaramaz bu ilaç dedi moralimizi bozdu.bu ilacı kullananların desteğini bekliyorum.inanmazsınız dün gece bebeğimi nasıl yıkıyacağımı hayal ediyordum.hayallerimin suya düşmesinden korkuyorum

Oncelikle rabbim acil sifa versin insallah.sayiniz dusuk ama hiz morfoloji degerleriniz nasil.eger sadece sayi dusukse bi kac takviyeyle yukseltebilirsiniz.bildigim kadariyla proxeed sayiyi degil hizi arttiriyor.bizim hatta son spermiohramimizda sayi 110milyondan 20 milyona dusmustu sok olmustuk.hangi dra gidiyorsunuz urolog olarak

hız ve morfolojide sorun yok hormonlarda iyi sadece sayı nasıl bir tedaviden bahsediyorsunuz.ege üniversitesinde yaptırdık tüp bebek ayrı bir üroloğa gitmiyoruz.

hız ve morfolojide sorun yok hormonlarda iyi sadece sayı nasıl bir tedaviden bahsediyorsunuz.ege üniversitesinde yaptırdık tüp bebek ayrı bir üroloğa gitmiyoruz.

O zaman isiniz kolay sayi kolay yukseliyor diye biliyorum sadece alaninda iyi bir urolog bulmalisiniz.2 tane isim onerebilirim.1.kaan aydos 2.emre bakircioglu

O zaman isiniz kolay sayi kolay yukseliyor diye biliyorum sadece alaninda iyi bir urolog bulmalisiniz.2 tane isim onerebilirim.1.kaan aydos 2.emre bakircioglu

Canım öncelikle mucizene çok sevindim tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde

sayı 8-14 milyon arası değişiyor

morfoloji %3

ileri hareketli %1 (çok şükür %1 yapabildik.Bunun için çakşır kökü suyu içiyor eşim,daha önce proxeed plus,keçi boynuzu kürü ne içtiyse yaptıysam işe yaramadı malesef çakşırın 4.şisesinde bu arada.

2 aşılama - 2 tüp bebek başarısız Yeni tedavi ekim-kasım gibi nasipse o zamana kadar takviyelere devam.ama umudunu yitiriyor insan bir süre sonra. eşime de eziyet oluyor sürekli bişeyler yiyip içiyor

Baya olmuş yinede sorayım dedim kaç zaman proxeed kullandı eşin?? Ve sonuç ne??

Bizde de sayı problemi var

Sayımız 1mil. Umudumuz 1bebek..
Rabbim hasretimizi dindirsin inşallah

Merhabalar
Esim 20 gun proxeed kullandi.sanirim cektirdigim rahim filminin ve keciboynuzu kurunun etkisi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…