haklısın bizi biz anlarız ancak.çok sağol arkadaşım
Ne demek.b8 sorun8z olursa her zaman buralardayim
canim gozun aydin hamilesinnnn...morfoloji sorunundan yakiniyordun sende dimi..bizim gibi..cok sukur rabbime..saglikla kucaklayalim insallah
Ne kadar da guzel bir mucıze bu.. Rbbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın..
Darısı bızlere ınsallh
çok duygulandım allhım sağlıkla kucağına almayıda nsip edr inşşşş bu değrlerle normal yolla gebelik çok şaşırtıcı ve güzel bişi inş ben ve benim gibi olan herkes birgün senin hikayene benzer şeyler yazarz burada
Amin canim.inan aklima her geldiginde dua ediyorum sizlere.gunde bi kac kere buraya giriyorum belki bizim gibi olan vardir yardimim dokunur diye.
Allahim hicbirimizin kucagini bos birakmasin.hayatimin en zor imtihaniydi
Size kendi hikayemi anlatmak isterim.1.5 yillik evliyim.10 aydir bebegim olsun istedim 1-2-3 au derken vakit su gibi akti.tabi sorunu hep kendimde gordum.sirf genel muayene icin ankaraya doktora bile gittim .derken doktor esimden spermiogram istedi.esim tahlili tam 4 ay sonra yaptirdi.sonucu aldigim ani hic unutamiyorum
Sayi 50 milyon.ileri hareketli hiz 0 morfoloji 0.likefaksiyon 60 dakikadan fazla.sonuc kagitlarini aldim evden disari ciktim.buldugum kuytu bir kosede icim parcalanarak agladim agladim...eve geldigimde esime destek oldum sanki az once oyle aglayan ben degildim.hemen komsu sehirde bi doktora gittik.doktor bu kez de bana pko dedi.9 aydir duzenli regl olamiyodum zaten.sizin 2 nizde sorunlusunuz.hemen tup bebek.dogal yolla cocugunuz olmaz dedi.sonra bahceci kliniginde urolog emre bakircioglundan randevu aldik.21martta istanbuldaydik.doktor dogal yolla cocugunuz olabilir deneyin dedi
O kadar umudumu kaybetmistim ki doktorun dediklerine sadece guldum.bize oylesine ut veriyor dedim her gece ama her gece agladimd.cocuklulari gordum agladim.benden sonra evlenip hamile kalanlari gordum agladim.asla benim cocugum olmayacak kaderim boyleymis dedim veeee
Dun akinti ve kasik agrisi nedeniyle doktora gittmmmmmm
Doktor bakti pihti goruyorum bi de minik kese dedi.bu doktor da toymis ne kesesi ki dedim.kan testi verdim.sonra icimden bi ses git test yaptir dedi.hemen asmne gittim.idrar tess
Tinde cift cizgiyi gordum.elim ayagim bosaldi.2 ay once umitsizlikten aglayan ben bu kez mitluluktar sukurden agliyordum.esimle birbirimize bi 10 dk sarildik heralde.su an hala inanamiyorum.benim mucizem simdi icimde mi benimle mi diyorum.
Allahimin rahmeti merhameti o kadar buyukmus ki.bir kez daha anladim.ne yaparsam yapayim ne kadar ostersem cabalarsam cabalayim O ol deyince olurmus.
Simdi aklimda sizler varsiniz.tanidigim tanimadigim herkesi dualarima katiyorum.rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun
Bu kardesinizi de dualarinizdan eksik etmeyin
Amin allahım amin... Cok agır bır ımtıhan. Rabbım hepimize versin ne mutlu sıze cok surmemiş . Sormk istedıgım bişey var nohutu haslayıpta suyunumu içti nohutumu yedı? Bızde sperm sıfır ama varıkosel amılyttmız var belkı bizdede ile yarar.
Canim nohutu haslayip yedirdim haftada 3 ogun.suyunu hic icirmedim
Allah kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel bir duygudur ..bişi sormak istiyorum doktora gittiğinde adetin gecmismiydi?Size kendi hikayemi anlatmak isterim.1.5 yillik evliyim.10 aydir bebegim olsun istedim 1-2-3 au derken vakit su gibi akti.tabi sorunu hep kendimde gordum.sirf genel muayene icin ankaraya doktora bile gittim .derken doktor esimden spermiogram istedi.esim tahlili tam 4 ay sonra yaptirdi.sonucu aldigim ani hic unutamiyorum
Sayi 50 milyon.ileri hareketli hiz 0 morfoloji 0.likefaksiyon 60 dakikadan fazla.sonuc kagitlarini aldim evden disari ciktim.buldugum kuytu bir kosede icim parcalanarak agladim agladim...eve geldigimde esime destek oldum sanki az once oyle aglayan ben degildim.hemen komsu sehirde bi doktora gittik.doktor bu kez de bana pko dedi.9 aydir duzenli regl olamiyodum zaten.sizin 2 nizde sorunlusunuz.hemen tup bebek.dogal yolla cocugunuz olmaz dedi.sonra bahceci kliniginde urolog emre bakircioglundan randevu aldik.21martta istanbuldaydik.doktor dogal yolla cocugunuz olabilir deneyin dedi
O kadar umudumu kaybetmistim ki doktorun dediklerine sadece guldum.bize oylesine ut veriyor dedim her gece ama her gece agladimd.cocuklulari gordum agladim.benden sonra evlenip hamile kalanlari gordum agladim.asla benim cocugum olmayacak kaderim boyleymis dedim veeee
Doktor bakti pihti goruyorum bi de minik kese dedi.bu doktor da toymis ne kesesi ki dedim.kan testi verdim.sonra icimden bi ses git test yaptir dedi.hemen asmne gittim.idrar tess
Tinde cift cizgiyi gordum.elim ayagim bosaldi.2 ay once umitsizlikten aglayan ben bu kez mitluluktar sukurden agliyordum.esimle birbirimize bi 10 dk sarildik heralde.su an hala inanamiyorum.benim mucizem simdi icimde mi benimle mi diyorum.
Allahimin rahmeti merhameti o kadar buyukmus ki.bir kez daha anladim.ne yaparsam yapayim ne kadar ostersem cabalarsam cabalayim O ol deyince olurmus.
Simdi aklimda sizler varsiniz.tanidigim tanimadigim herkesi dualarima katiyorum.rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun
Allah kucağına almayı nasip etsin canım ne güzel bir duygudur ..bişi sormak istiyorum doktora gittiğinde adetin gecmismiydi?
Gece gunduz farketmıyor dımı canım son bırsey daha bnde yurtdısındayım burda kecıboynuzunu buldugum kadar içirecem sabah akşam mı içirdin ?
Kusuruma bakma canım cok soru sordum
Allah bagislasin bebisini hep mutlu olun insallah.erkek infertilitesi bolumunde konusmustuk.bendede pko esimde varikosel var.Allah verecegi zamani bilir haklisiniz Allah sevdiklerimize saglik versin basimizdan eksik etmesin.hayirlisini versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim hatirladim seni.sperm degerleriniz nasil esin ameliyat oldu mu.
Bi de ben pko icin son ay kesinlikle duphaston ya da cyclo prognova gibi adet duzenliyici kullanmadi.doktorum latif kupelioglu adet duzenliyiciler yumurtaliklari baskilar gebe kalmayi guclestirir dedi.glukopaj ve folik asit kullandim.glukopaj hem insuln direncini kirarak zayiflatirmis hem de yumurtaliklari
U yararak yumurtaliklarin hizli ve duzenli calismasini saglarmis.
canım ben farlutal almıştım sanırım 7 gün kullandım ilacı. bittikten 4-5 gün sonra adet oldum. ondan sonra da hiç adet olmadım. glifor da glukopajın muadili içerikleri tamamen aynı. kilo verince kistlerde azalıyormuş. doktorum bana vücut ağırlığının yüzde 10unu 2 ay içinde vereceksin demişti kistlerin azalması için. bende 20 günde 2.5 kilo vermiştim. 2. aya da 2 kilo vermeyi planlıyordum. çok şükür o ay hamile kalmışım.Slm canim esim amelyat olmadi bi doktora daha gidicez oda amelyat derse olacak.hizi dusuktu.pharmaton hap aldim multivitamin onu iciyo.aksamlarida bir kasik keciboynuzu ozu yediriyorum.
Canim peki neyle adet oldun ben ilacsiz adet olamiyorum.ne kullansamki.farlutalmi alsam yada progestan.glukopaj seker habi degilmi bende glifor iciyorum.o iyise onu iceyim.inofolic iciyorum bide canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben farlutal almıştım sanırım 7 gün kullandım ilacı. bittikten 4-5 gün sonra adet oldum. ondan sonra da hiç adet olmadım. glifor da glukopajın muadili içerikleri tamamen aynı. kilo verince kistlerde azalıyormuş. doktorum bana vücut ağırlığının yüzde 10unu 2 ay içinde vereceksin demişti kistlerin azalması için. bende 20 günde 2.5 kilo vermiştim. 2. aya da 2 kilo vermeyi planlıyordum. çok şükür o ay hamile kalmışım.
bana çok dua et olur mu. saat 2 de kalp atışı için doktor randevum var:)
Yok canim estafurullah.nohutu istedigin vakit yedirebilirsin.ben suda yag ve tuzla haslayip sade yedirdim.keciboynuzunu da ibrahim saracoglu keciboynuzu kuru uazarsan tam tarifini bulabilirsin.hatirladigim kadariyla 6 adet keciboynuz7nu kaynamis suya kirarak atiyorsun.3 dk sonra ocagin altini kapatip 20 dk daha suda bekletip suzup iciriyorsun.ilk bir ay sabah aksam sonra sadece gece yatarken iciriyosun
Size kendi hikayemi anlatmak isterim.1.5 yillik evliyim.10 aydir bebegim olsun istedim 1-2-3 au derken vakit su gibi akti.tabi sorunu hep kendimde gordum.sirf genel muayene icin ankaraya doktora bile gittim .derken doktor esimden spermiogram istedi.esim tahlili tam 4 ay sonra yaptirdi.sonucu aldigim ani hic unutamiyorum
Tesekkurler.darisi tum bekleyenlerin basina insallah
Yaptiklarimi yazim hemen
Proxeed plus( 20 gundur)
Gncden maca(icinde arginin var)(20 gundur)
Her sabah ac karna zeytinyaginda bekletilmis incir (40 gundur)
Keciboynuzu kuru (40 gundur)
Her gun 1er minik avuc ceviz badem fistik kavrulmamis findik siyah uzum kurusu(40 gundur)
Su an kac gunluk hamileyim bimiyorum degerim 1546 cikti.normalde 5 haftalik olmasi gerekiyomus ama ben de kese tam olusmamis doktor daha cok yeni dedi.
Okurken çok duygulandım,gözlerim doldu ve çok sevindimmm canım...Allah'ım meleğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbimmm çok büyük,inşallah bize de nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?