Erkek İnfertilitesi bu da benim mucize hikayem

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

washburn

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
499
67
323
Size kendi hikayemi anlatmak isterim.10 aylık evliyim.10 aydir bebegim olsun istedim 1-2-3 ay derken vakit su gibi akti.tabi sorunu hep kendimde gordum.sirf genel muayene icin ankaraya doktora bile gittim .derken doktor esimden spermiogram istedi.esim tahlili tam 4 ay sonra yaptirdi.sonucu aldigim ani hic unutamiyorum
Sayi 50 milyon.ileri hareketli hiz 0 morfoloji 0.likefaksiyon 60 dakikadan fazla.sonuc kagitlarini aldim evden disari ciktim.buldugum kuytu bir kosede icim parcalanarak agladim agladim...eve geldigimde esime destek oldum sanki az once oyle aglayan ben degildim.hemen komsu sehirde bi doktora gittik.doktor bu kez de bana pko dedi.9 aydir duzenli regl olamiyodum zaten.sizin 2 nizde sorunlusunuz.hemen tup bebek.dogal yolla cocugunuz olmaz dedi.sonra bahceci kliniginde urolog emre bakircioglundan randevu aldik.21martta istanbuldaydik.doktor dogal yolla cocugunuz olabilir deneyin dedi
O kadar umudumu kaybetmistim ki doktorun dediklerine sadece guldum.bize oylesine ut veriyor dedim her gece ama her gece agladimd.cocuklulari gordum agladim.benden sonra evlenip hamile kalanlari gordum agladim.asla benim cocugum olmayacak kaderim boyleymis dedim veeee
Dun akinti ve kasik agrisi nedeniyle doktora gittmmmmmm

Doktor bakti pihti goruyorum bi de minik kese dedi.bu doktor da toymis ne kesesi ki dedim.kan testi verdim.sonra icimden bi ses git test yaptir dedi.hemen asmne gittim.idrar tess
Tinde cift cizgiyi gordum.elim ayagim bosaldi.2 ay once umitsizlikten aglayan ben bu kez mitluluktar sukurden agliyordum.esimle birbirimize bi 10 dk sarildik heralde.su an hala inanamiyorum.benim mucizem simdi icimde mi benimle mi diyorum.

Allahimin rahmeti merhameti o kadar buyukmus ki.bir kez daha anladim.ne yaparsam yapayim ne kadar ostersem cabalarsam cabalayim O ol deyince olurmus.

Simdi aklimda sizler varsiniz.tanidigim tanimadigim herkesi dualarima katiyorum.rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun
Bu kardesinizi de dualarinizdan eksik etmeyin

Son düzenleme:
Allah analı babalı buyutsun gozlerım dolu dolu oldu valla okurken. Rabbım ısteyen herkese aratmadan en hayırlısından evlat versın

maaşallah. şu an gozyaslari icinde okuyorum yazdıklarını. öyle bi animda karsima cikti ki anlatamam. Rabbim mutluluğunuzu bozmasin. tamamına erdirsin. dualarında bu kardeşine de yer verirsen çok sevinirim.

allah tamamına erdirsin canım.okuduğumuz hikayelerde umut oluyor biz bekleyenlere.darısı başımıza inşallah dualarını eksik etme ..

hayırlı olsun darısı başıma inşallah..neler yaptın ilaçlar kürler falan

hayırlı olsun darısı başıma inşallah..neler yaptın ilaçlar kürler falan
Tesekkurler.darisi tum bekleyenlerin basina insallah
Yaptiklarimi yazim hemen
Proxeed plus( 20 gundur)
Gncden maca(icinde arginin var)(20 gundur)
Her sabah ac karna zeytinyaginda bekletilmis incir (40 gundur)
Keciboynuzu kuru (40 gundur)
Her gun 1er minik avuc ceviz badem fistik kavrulmamis findik siyah uzum kurusu(40 gundur)
Su an kac gunluk hamileyim bimiyorum degerim 1546 cikti.normalde 5 haftalik olmasi gerekiyomus ama ben de kese tam olusmamis doktor daha cok yeni dedi.

Canım ne mutlu, Allah analı havalı büyütsün. Inşallah bizede göstersin o güzel günleri.

çok duygulandım allhım sağlıkla kucağına almayıda nsip edr inşşşş bu değrlerle normal yolla gebelik çok şaşırtıcı ve güzel bişi inş ben ve benim gibi olan herkes birgün senin hikayene benzer şeyler yazarz burada

ayy ne hoss ..
darısı bizleree ..
sağsalim bebişini ...

hey maşallah..biz ikinci tüp bebeği yaptırıyoruz şu an..ama buda olmazsa bende bırakacağım kısmetimi dualarını bekliyorum adım hatice :)

Aynen hiz yok normal morfoloji yok sperm sivilasma suresi uzun.ama Allahin mulku o kadar genis ki hic beklemedigim bir anda yuzumu guldurdu.

Her gece yatarken ya varis cektim.yoktan var eden anlamina geliyormus.ddunya dua ustune kurulu.Allahim hepimize boy boy hayirli evlatlar versin insallah

bunların hepsini senmi yaptın eşine hangisini yaptırdın ??? yani hangisini sen kullandın hangisini eşin

hey maşallah..biz ikinci tüp bebeği yaptırıyoruz şu an..ama buda olmazsa bende bırakacağım kısmetimi dualarını bekliyorum adım hatice :)

Insallah canim etmem mi.o 2 ayda yasadiklarimi bir ben bilirim bir Allah.rabbim kimseyi boyle sinamasin.

bunların hepsini senmi yaptın eşine hangisini yaptırdın ??? yani hangisini sen kullandın hangisini eşin

Canim hepsini esime yaptirdim.bi de morfoloji ve sperm dna hasarinin duzelmesi icin haftada 3 ogun haslanmis nohut bol sebze yedirdim.hic et ve hazir gidalar uedirmedi.et sperm yapisini bozuyormus.
Bende pco vardi duzenli regl olamiyodum ilacla olabiliyodum sadece ben de 20 gunde 2 kilo verdim rahim filmi cektirdim.gunde 2 tane glukopaj(insulon direnci hapi )kullandim.bu hap yumurtalarin hizli ve duzenli calismasini sagliyormus.

merhaba canım, ALLAH yavrunu kucağına aldığın günleride göstersin. insülin direnci hapını kaç mg kullandın ve kaç kilosun cevaplarsan sevinirim.

cnm tüp bebek ne kadar :44::26:

bitanem ben ankara başkent hastanesinde tedavi görüyorum.sgk ile anlaşmalı bir hastane burası.raporun çıkarsa hastaneye 1,700 ödüyorsun ilaçları raporlu bi şekilde alıyorsun.raporun çıkmzsa hastaneye 2,750 ödüyorsun ilaçlarıda raporsuz ödüyoruun ( 1,750 tutuyo ilaçlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…