E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
cnmmmmm çok güzel niye begenmiyon kıs:)ayrıca çuval giysen yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)yerinde güzellik var gelinlik neyapsan sönük kalcak:)
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
uyhhhhhh udandım vede dıhandım :kedi:
tşk bebişim o senin gusellin bikerem :1rolleyes:
herşey zamanında güzeldir..o anın şartları durumuna göre gayet hoş bir gelin olmuşsunuz..
gelinlik ve saçınız içinize sinmeyebilir o an için ama gayet iyi gözüküyor)
bence cok hos su sıralarda bıle cok cırkın saclar ve gelınlıkler gormuyor degılım sızınkı gayet hos bırde eskı zaman dıyorsunuz ona ragmen mutluluklar
Gayet güzel gelinliğin canım neden öyle diyosunki millatttan önce gibi değil bence bembeyaz prensesler gibisin allah mutluluğunuzu daim etsin ağzınızın tadını hiç bozmasın
hyırlısı bölemiş demek gerek
bence çok güzel model ....................
Ben gelinliğinizi de saçınızı da beğendim.Bence çok hoş olmuşsunuz.
bumu senin milattan önce dediğin gelinlik gızım daha ne gayet güzel saçında çook hoşuma gitti
bence güzel gelınliğiniz...önemlı olan mutlulukve huzur...mutluluğunuz daim olsun.hersey gönlünüzce olsunna.s.
hıçde milattan öncesine benzemiyor
doğrusubaşlığı okuyunca ben çok farklı bir şey güreceğimi zanetim
gayet güzelmiş gelinliğiniz
çok yakışmış
boleronuza bayıldım şimdiki bolerolar çok daha basit.. siz milattan önce demişsiniz aama günümüzde ki bir çok gelinlikten çok daha güzel maşallah..
bir ömür huzurla elele yaşlanın
canım bence sözünü geri al sen mutlu ol ne şekilde olduğu nasıl olduğu önemlimi ayrıca kötüde değil gayet hoş geçenlerde birinin gelinlikli resmini gördüm şok oldum şöyle kalın askılı felan iğrenç ötesi bişeydi ayyy başlığı değişik yazıp ,gelinliğini bize göstermen daha hoş olurdu
gelinliğin gayet güzel..size bir ömür mutluluklar diliyorum..
çok güzell
allah mutluluğunuzu daim etsinnkaydirigubbakcemile2
bence gelinliğiniz bircok yenı modelden daha guzel ve alımlı
Çok hoş bir gelin olmuşsunuz, hatta yeni gelinsiniz valla :) yani eski felan gözükmüyor, süpersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?