E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
gayette güzel hoş ...çok hoşuma gitti hiç millattan öncesinde kalmış gibi durmuyor
O günlerinde ayrı bir güzelliği vardı bence.Hani hep deriz ya ah ah o eski bayramlar yok şimdi diye!!!
Sizin durumunuzla aynı bana göre.
Bence haksızlık etmeyin gayet güzel bir gelin olmuşsunuz ve çokta yakışmış
Bana göre tüm gelinler bir melek.
Rabbim yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin inşallaha.s.
Gülen yüzünüz hiç bir zaman solmasın inşallaha.s.
güzel de neden kırışık gelinliğiniz...ikinci kez mi giydinz..
cok sagolasın cnm benm Şeniz
ama işte şimdiki gelinliklerigorunce insan diyo keşke bizde boyle farklı guzel modeller giyebilse idik ... kafamıza gore diktirse idik kaynan baskısıyla degilde eşimle kafama gore begendigimiz sevdigimiz şekilde yapabilseydik :1ninca:
ama dogru eski gunlerinde tadı başka idi :)
Birde şöyle düşün,ya gelinlik giymeyerek,evlenen nice genç kızlarımız var onlar ne yapsın.
Tamam söylediklerin tamamen gerçek,benim içimdende çok kez geçiyor ah ahhhh diyorum ama.
Birde düşünüyorum hiç<gelinlik giyemeden evlenen kızlarımızda oluyor,yine bunada şükür diyorum ve mutlu oluyorum.
Sende mutlu ol birtanem,her zaman,Rabbim içimizde başka türlü ukdeler bıraktırmasın inşallah.
Tek sıkıntımız derdimiz bu olsun ne diyelim canım benim :1hug:
İyi Bayramlar:asigim:
Bence Şok Şıksınız Yinede..
Önemli Olan Gelinliği Taşıyabilmektir,Buna Güzel Bir Örnek Olmuşsunuz Gerçekten..
Nice Kızları Görüyorum Üstünde Resmen Emanet Gibi Duruyor..
Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin..
yok cnm daha once baska birisi almış goturmuş sonra iade etmiş sonra ben alınca alel acele ole giydim yani temiz dediler giyilmedi hiç dediler hafif kırışıklık vardı ama vakit yoktu onu duzeltmeye zaten zar zor aldım kaynana baskısı uzerimde hep başka seler seciyolardı benim gozm bile gormedi alıp cıktım :bbo:
tşk ederim cnm opuyorumnanaktanben beğendim gelinliğini ve saçınıda canım
saol bidenem ...bir kac sene sonra bizde kendi gelinligimizi begenmicez belki daha farkli modeller cikacak..
sacin niye hosuna gitmedi anlamdim bence güzel.. rengide topuz güzel.. allah mutlulugunuzu daim etsin
kıyamam yaa...mutluluklar inşallah...gelinliğin çook istediğin gibi olmuşi mutsuz olmuşsun ole olsa ne olcktı...mutluluğun daim olsun...
cok sagol cnm opuyorumnanaktanzaman geçtikçe şartlarda değişiyor elbet... Ama bana kalırsa herşeye rağmen çok güzel bir gelin olmuşsunuz... Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah... Ben çok beğendimmm a.s.
Milattan kalma diyorsunuz ama, bence çokda güzel bir gelin olmuşsunuz
Saçınızda gerçekten güzel, eldiveninizdeki tüle bayıldım,
Siz içinize sinmeyerek aldığınız için böyle hissediyor olabilirsiniz,
Ayrıca, arkadaşlar doğru söylemiş hiç gelinlik giyemeyen, ondan bundan emanet alıp giyenler var, ne yapalım hergeçen gün daha güzelleri çıkıyor, şimdiki gelinlikler hakikaten muhteşem acaba kocalarımıza bir gelinlik daha aldırıp evde doya doya giysekmi?kaydirigubbakcemile3:kedi:
Saç konusunda zaten kaç gelin memnun ayrılmıştır ki kuaförden? Benim İzmirdeki düğünümde yapılan saçın yanında sizinki çoook çook güzel. Aman boşverin gitsin canım, bunlar küçük ayrıntılar haticeye değil neticeye bak derler zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?