Bu da benim millattan önceki gelinliğim :)(:

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
şimdiki kızlar çok şanslı gelinlik modelleri sac modellei olsun cok secenekli ve guzel ...
bizim zamanımızda boleydi ..

gelinliği ole alel acele satın aldım diktiremedim bile içime sine sine ...
sacımı deseniz kuafor boyayacam diye mahfettiydi ..

istedigim modeli yapmadı hiç begenmemiştim ama oldu artık geri donusu yok :)

resim arka planları standart perde modelleriydi yada basit modeller ben sonradan kendim duzenleyip yeni album yaptım ordan bari sıyırdık :)

Son düzenleyen: Moderatör:
gayette güzel hoş ...çok hoşuma gitti hiç millattan öncesinde kalmış gibi durmuyor

O günlerinde ayrı bir güzelliği vardı bence.Hani hep deriz ya ah ah o eski bayramlar yok şimdi diye!!!
Sizin durumunuzla aynı bana göre.
Bence haksızlık etmeyin gayet güzel bir gelin olmuşsunuz ve çokta yakışmış
Bana göre tüm gelinler bir melek.
Rabbim yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin inşallaha.s.
Gülen yüzünüz hiç bir zaman solmasın inşallaha.s.

gayette güzel hoş ...çok hoşuma gitti hiç millattan öncesinde kalmış gibi durmuyor

canım albumdeki gelinlikler cok hoş hepsi şimdi evlenmek isterdim ben hiç içime sine sine giymedimki :gitme:

bunu benden once bi ogretmen bayan almış fakat geri iade etmiş en modellisi buydu bende bunu almıstım cunku digerleri hep standarttı ... bitanede askılı vadı oda hoştu ama dekoltesi fazla diye aldırmadılar :gitme:

onda gozum kalmıstı ...

:gitme: saclarım berbattı asla sevmedim :gitme:

ama arkadaslarımın gelinliğinden daha guzeldi buda bi gercek :lepi:

cok sagolasın cnm benm Şeniz

ama işte şimdiki gelinliklerigorunce insan diyo keşke bizde boyle farklı guzel modeller giyebilse idik ... kafamıza gore diktirse idik kaynan baskısıyla degilde eşimle kafama gore begendigimiz sevdigimiz şekilde yapabilseydik :1ninca:

ama dogru eski gunlerinde tadı başka idi :)

güzel de neden kırışık gelinliğiniz...ikinci kez mi giydinz..

yok cnm daha once baska birisi almış goturmuş sonra iade etmiş sonra ben alınca alel acele ole giydim yani temiz dediler giyilmedi hiç dediler hafif kırışıklık vardı ama vakit yoktu onu duzeltmeye zaten zar zor aldım kaynana baskısı uzerimde hep başka seler seciyolardı benim gozm bile gormedi alıp cıktım :bbo:

Birde şöyle düşün,ya gelinlik giymeyerek,evlenen nice genç kızlarımız var onlar ne yapsın.
Tamam söylediklerin tamamen gerçek,benim içimdende çok kez geçiyor ah ahhhh diyorum ama.
Birde düşünüyorum hiç<gelinlik giyemeden evlenen kızlarımızda oluyor,yine bunada şükür diyorum ve mutlu oluyorum.
Sende mutlu ol birtanem,her zaman,Rabbim içimizde başka türlü ukdeler bıraktırmasın inşallah.
Tek sıkıntımız derdimiz bu olsun ne diyelim canım benim :1hug:
İyi Bayramlar:asigim:

kesinlikle katılıyorum cnm benm ...
haklısın ...

mesela bende kaçarak evlendim giydirmeyebilirdiler ...
allahtan gorumcem cok iyi ve ileri goruslu biri idi kızın içinde kalır dugunde yabcaz gelinlikte giycek dedide sayesinde oldu yani ...

eşimde oledir ama anneci malum :umursamaz:

sonrasında teyze kızım kaçarak evlendi ona ne gelinlik ne bişiy nikah bile yapmadılar ...

sonrasında benim gelinligimi giymişti ...

ve resim cektirmişti ...

oda sadece normal resimler studyo felem degil ...

allaha sukur tabi bide hiç giyemeseydim nası acı cekerdim :gitme:

iyi bayramlr cnm a.s.

Bence Şok Şıksınız Yinede..

Önemli Olan Gelinliği Taşıyabilmektir,Buna Güzel Bir Örnek Olmuşsunuz Gerçekten..

Nice Kızları Görüyorum Üstünde Resmen Emanet Gibi Duruyor..

Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin..

cok tşk ederim cnm benm Şeniz

buda bana boldu aslında ust kısmı ama cok belli olmadı allahtan ...

hazır gelinlik anca o kadar oluyo ama begenmene cok sevindim a.s.

ben beğendim gelinliğini ve saçınıda canım

bir kac sene sonra bizde kendi gelinligimizi begenmicez belki daha farkli modeller cikacak..
sacin niye hosuna gitmedi anlamdim bence güzel.. rengide topuz güzel.. allah mutlulugunuzu daim etsin

kıyamam yaa...mutluluklar inşallah...gelinliğin çook istediğin gibi olmuşi mutsuz olmuşsun ole olsa ne olcktı...mutluluğun daim olsun...

ben beğendim gelinliğini ve saçınıda canım
tşk ederim cnm opuyorumnanaktan
bir kac sene sonra bizde kendi gelinligimizi begenmicez belki daha farkli modeller cikacak..
sacin niye hosuna gitmedi anlamdim bence güzel.. rengide topuz güzel.. allah mutlulugunuzu daim etsin
saol bidenem ...
ya işte rengi rofle olcaktı oda olmadı roflelidi sacım ustune boya attı manyak kadın :umursamaz: sonra ben başka bi model istedim o kaktı bunu yaptı :S
cok sinir olmuştum annemlerde yoktu yanımda :gitme:
begenmene sevindim cnm ...

kıyamam yaa...mutluluklar inşallah...gelinliğin çook istediğin gibi olmuşi mutsuz olmuşsun ole olsa ne olcktı...mutluluğun daim olsun...

haklısın cnm ...
saol cnm benim tabiki mutlu olmak onemli olan gerisi teferruat kalıyo ...

belkide ben o donem cok hassastım ole kaldı içime sinmeden ...

bu arada o el çiçeği falan bana ait deil kızlar onu falan ben photoshopla yaptım ...

dandik dundik bi cicek vardı akannehir

kaydirigubbakcemile3

hepinize tşk ederim kızlar opuyorumnanaktan

zaman geçtikçe şartlarda değişiyor elbet... Ama bana kalırsa herşeye rağmen çok güzel bir gelin olmuşsunuz... Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah... Ben çok beğendimmm a.s.

Milattan kalma diyorsunuz ama, bence çokda güzel bir gelin olmuşsunuz

Saçınızda gerçekten güzel, eldiveninizdeki tüle bayıldım,

Siz içinize sinmeyerek aldığınız için böyle hissediyor olabilirsiniz,

Ayrıca, arkadaşlar doğru söylemiş hiç gelinlik giyemeyen, ondan bundan emanet alıp giyenler var, ne yapalım hergeçen gün daha güzelleri çıkıyor, şimdiki gelinlikler hakikaten muhteşem acaba kocalarımıza bir gelinlik daha aldırıp evde doya doya giysekmi?kaydirigubbakcemile3:kedi:

Saç konusunda zaten kaç gelin memnun ayrılmıştır ki kuaförden? Benim ızmirdeki düğünümde yapılan saçın yanında sizinki çoook çook güzel. Aman boşverin gitsin canım, bunlar küçük ayrıntılar haticeye değil neticeye bak derler zemuszemus

zaman geçtikçe şartlarda değişiyor elbet... Ama bana kalırsa herşeye rağmen çok güzel bir gelin olmuşsunuz... Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah... Ben çok beğendimmm a.s.
cok sagol cnm opuyorumnanaktan

evet cnm belkide ben içime sinmeyerek aldım ondan bu kadar sorun yapıp begenmiyrum ...

ay sorma vala şimdiki modeller harika yaa içim gidiyo ..:

evet birer tane aldırıp giymek lazım kaydirigubbakcemile3

benimki hala duruyor ama az bi farkla sogmıyorum içine mafoldumben
saten sapsarı olmuş durumda ...
gelinlik demeye bn şahit kaydirigubbakcemile3

soyldiklerinde haklısın cnm opuyorumnanaktan

tşk ederim ....

cnmmmmm çok güzel niye begenmiyon kıs:)ayrıca çuval giysen yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)yerinde güzellik var gelinlik neyapsan sönük kalcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…