Kontakt Lens bu da benim lensim

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
$DSC01276.jpg

eliff lenslerinin rengi cok değişikmiş belkide fotograftandır yerimseniben
yesil mi elamı anlayamadım ?

aslında grı ama yeşil ela arası duruyo bilmeyen kendi göz rengim sanıyo çok doğal

kendi göz rengim

$DSC01802.jpg

lensli halim

$DSC01803.jpg $DSC01805.jpg

Eklentiler

• $DSC01801.jpg
    $DSC01801.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
bide sıfır makyaj olduğundan farklı makyajla çok hoş oluyo bi ara çekip koyarım

canım benim göz problemim var dr istersem lens verebileceğini söyledi bunların aylık değişenleri varmış sence nasıl olur birde ben korkuyorum takabilirmiyim diye kullanımı nasıl?

fresh look grimi bunlar.öle ise benimde var ve aynen böle duruyo gayet doğal bilens. çok renkli bir görüntüsü yok ama şk duruyo.

canım benim göz problemim var dr istersem lens verebileceğini söyledi bunların aylık değişenleri varmış sence nasıl olur birde ben korkuyorum takabilirmiyim diye kullanımı nasıl?

benimkilerde numaralı ben hiç problem yaşamadım rahat kullanıyorum tavsiye ederim şahsen yıllık olanını al bence aylık 60 tl yıllık 80 tl fiyat

bende nerdeyse fresh lookun her lensini denedim ve gir gerçekten makyaja göre renk alıyor.. bende gören çogu insan aldı gri lensi aklinialirimsmile ama ben en çok safir mavisini beğeniyordum sempatiksalakcinni

canım hiç foto yok ama yakın zamanda taktığımda çekip koyayım kaydirigubbakcemile2

benimkilerde numaralı ben hiç problem yaşamadım rahat kullanıyorum tavsiye ederim şahsen yıllık olanını al bence aylık 60 tl yıllık 80 tl fiyat

cnm yıllık olanını duymamıştım bi dr sorarım bana aylık olanı 130 tl demişti.

Kendi gözlerin zaten güzel olduğu için lens bu kadar sade ve hiç belli olmuyor ama koyu renk gözlüğ biri taktığında yanı görüntüyü elde edemez.

Kızzz zaten senin güselmiş...

Kendi gözlerin zaten güzel olduğu için lens bu kadar sade ve hiç belli olmuyor ama koyu renk gözlüğ biri taktığında yanı görüntüyü elde edemez.

Kızzz zaten senin güselmiş...

sağol canım ama eltimin gözleri koyu renk onda renk açısından bi sorun yokta gözlerinin çapı küçük olduğundan iyi durmadıbu lens için gözler biraz büyük olmalı

X