Saç Rengi ve Saç Boyama Bu da benim kınalı saçlarım:)

Kınaya neler kattınız?saçınızda daha önce boya var mıydı? varsa üzerinemi kına yakınız? merak ettimde... bende kınayı düşünüyorum ama saçlarımda boya olduğu için pek fazla cesaretim yok açıkcası:44:

hint knasımı normal bldiğimiz knamı:26:
ben renginden çok saçlarınızn canlılığına takıldım maşllah hem kalın telli hemde gür

normal kına.evet burda renk çok iyi çıkmamış ama şunu söyleyebilirim.doğum yaptıktan sonra saçlarım çok kötü olmuştu kına yaktım ve bitkisel şampuan kullandım.şimdi saçlarım maşallah çok iyi durumda.kına çok iyi geliyor benim saçıma çok seviyorum.teşekkür ederim

benim saçlarımda çok ince telli önce çok güzeldi sağlıkl ve gürdü ama ah şu byalar yokmu valla sağlık denen birşey bırakmadı bende bugün yine boyucaktım ama yarına yaparım dedim palette tarçın bakırla
kullandıın bitkisl şambuann adınnı yazarmısın canım ya:26:

öncelikle nikinize bayıldım.viledasaçımın sadece uçlarında boya vardı oraları daha kızıl oldu.kınaya zeytinyağı,tuz badem yağı,bazen yumurta ve zerdeçal koyuyorum.ben çok seviyorum kınayı dolgunlaştırıyor,parlatıyor.aslında bir yıl boyamıştım ve saçlarım mahvolmuştu ben de kendime kızdım kına yaktım ki bir daha boyamıyim diye ..

Son düzenleme:

yani aslında ben önce şampuandan diye düşündüm hatta kuaföre gitmiştim adam defalarca maşallah dedi ne bakım yapıyorsunuz dedi.ne bakımı dedim sadece şampuan dedim.hiç bırakmayın dedi.neyse işte o sıralarda kına da yakmıştım.şampuan mecitefendi sarımsaklı olanı.aktardan almıştım.internette de var canım.

............................................

Son düzenleme:

teşekkürler canım aslıda kına iyidir de hani cann farklı bir ren istediğinde dönüşü zordu ama ben bu renkten vazgeçmem diyenler için ideal

üst üste kınayı yaptıkça renk çok değişiyor. Benim yaptığım ilk kınamda olan rengimle şuanki olan rengim arasında dağlar kadar fark var. Okadar değiştiki. Çok güzel bir renk oldu kızıl desen değil kahve desen değil değişik bir renk

evet öyle gerçekten ama saçlarım uzun ve çok zor geliyor.5 saatten fazla bekletemiyorum kafamda ama yine istiyorum yapıcam gene

benimsaçım çokdökülüyor ve cansız beyazlarımda var kına yaktım beyazlarım kırmızı oldu diğerleri güzel ama beyazlarımıda diğerleriyle bir yapmamiçin ne yapmalıyım yardımcıolursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…