- Konu Sahibi minikkuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hint knasımı normal bldiğimiz knamı:26:
ben renginden çok saçlarınızn canlılığına takıldım maşllah hem kalın telli hemde gür
normal kına.evet burda renk çok iyi çıkmamış ama şunu söyleyebilirim.doğum yaptıktan sonra saçlarım çok kötü olmuştu kına yaktım ve bitkisel şampuan kullandım.şimdi saçlarım maşallah çok iyi durumda.kına çok iyi geliyor benim saçıma çok seviyorum.teşekkür ederim
Kınaya neler kattınız?saçınızda daha önce boya var mıydı? varsa üzerinemi kına yakınız? merak ettimde... bende kınayı düşünüyorum ama saçlarımda boya olduğu için pek fazla cesaretim yok açıkcası:44:
benim saçlarımda çok ince telli önce çok güzeldi sağlıkl ve gürdü ama ah şu byalar yokmu valla sağlık denen birşey bırakmadı bende bugün yine boyucaktım ama yarına yaparım dedim palette tarçın bakırla
kullandıın bitkisl şambuann adınnı yazarmısın canım ya:26:
Fazla koyu olması güzelliği alıyor biraz :)
bende hint kınası sandım ama normal kınaymış, çok hoş olmuş canım
yani aslında ben önce şampuandan diye düşündüm hatta kuaföre gitmiştim adam defalarca maşallah dedi ne bakım yapıyorsunuz dedi.ne bakımı dedim sadece şampuan dedim.hiç bırakmayın dedi.neyse işte o sıralarda kına da yakmıştım.şampuan mecitefendi sarımsaklı olanı.aktardan almıştım.internette de var canım.
üst üste kınayı yaptıkça renk çok değişiyor. Benim yaptığım ilk kınamda olan rengimle şuanki olan rengim arasında dağlar kadar fark var. Okadar değiştiki. Çok güzel bir renk oldu kızıl desen değil kahve desen değil değişik bir renk
ortadaki eski halimi