• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da benim istediğim gelinlik

necar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
129
61
73
kızlar duğunume bır ay var ben daha gelınlıgımı alamadım.ama bu modelı artık begendım.inş bana da bu mankene oldgu kadar yakısır. $ULMEN_C.jpg $ULMEN_B.jpg $61050_10151211811837399_951467458_n.jpg $ULMEN_C.jpg $ULMEN_B.jpg $61050_10151211811837399_951467458_n.jpg

İnşallah diktirmeyecek, orijinalini alacaksınızdır. Bu etekleri yapmaları zor, üstelik kumaş da biraz farklı bir kumaş.

İnşallah diktirmeyecek, orijinalini alacaksınızdır. Bu etekleri yapmaları zor, üstelik kumaş da biraz farklı bir kumaş.[
ankaradan alıcam gelinliği.kadın bu modelin hazırında olduğunu söyledi.ama olmazsa dikeriz diye konuştuk.inş olur:(

İnşallah diktirmeyecek, orijinalini alacaksınızdır. Bu etekleri yapmaları zor, üstelik kumaş da biraz farklı bir kumaş.[
ankaradan alıcam gelinliği.kadın bu modelin hazırında olduğunu söyledi.ama olmazsa dikeriz diye konuştuk.inş olur:(

Pronovias bu gelinlik. Eğer onun mağazasından alıyorsan hazırdır ancak.
Diktirmeni önermiyorum çünkü pronoviasın modellerini birebir dikemiyorlar kumaşlar tutmuyor.Kötü oluyor sonuç.

Gelinlğim için ankaraya gıttım.bisürü model denedim.içime sinmedi.bana yakışmıyo sankı.bu modelı dıkmeye basladılar ıns olur.ayın 13unde alcam.çok korkuyom ınş olur:(

Minenes nerdesin bana yardım et .gelınlıgkmde nelerd dıkkat etmelıyım sence

modelı begendım cok hos duruyor eger dıkım yapan yer ıyı ıse bırebıre yakın olacagını dusunuyorum gelınlıgının uzerıne oturmasıda cok onemlı begenmedıgın yerlerı kesınlıkle degıstırt yoksa sonrasında cok pısman olursun ;)

bence tek kol askısı dışında her şey çok güzel. gelinlikte öyle bir detaya neden gerek duymuşlar snlamadım, bence straplez olsa daha güzel durur

Tek kol askıyı bende sevmıyodum ama bu gelınlıkte begendım.etegını boyle yapamayacaklar.kabarık prenses etek ucları dantelli olacak.ıns olur.duvagımıda üstten taktırıcam .buzgulu olcak oyuzden .ıns herkes mutlu olur.heyecandan uyuyamıyom bile

Tek kol askıyı bende sevmıyodum ama bu gelınlıkte begendım.etegını boyle yapamayacaklar.kabarık prenses etek ucları dantelli olacak.ıns olur.duvagımıda üstten taktırıcam .buzgulu olcak oyuzden .ıns herkes mutlu olur.heyecandan uyuyamıyom bile

Anlaşırken eteği yapıp yapamayacaklarını bilmiyorlar mıymış? Ne ayıp şey şu gelinlikçilerin yaptığı. Ayrıca, fiyatı neye göre verdiler o zaman? Bu etek türü bir top organze yiyor, tül etek ve organzenin maliyeti farklı olur. Kızdım ben şimdi. İnsanlara çok yanlış yapıyorlar. Ben tahmin etmiştim bu gelinlikten böyle bir şey yapacağını, daha tek tük gördüğümüz bir model, gelinlikçilerin de nasıl yapıldığını anlaması çok kolay değil. Neyse, siz memnunsanız sorun yok...

Back