- 30 Nisan 2022
- 7
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi minkpapatya96
Labioplasti ameliyatımı oldum. Neden ihtiyaç duydum, çünkü şeklinden rahatsızdım bekarım cinsel hayatım dahi olmuyordu. Dışarı taşma söz konusuydu ve psikolojikmen rahatsız ediyordu. Herkes saçmalama dedi, ama ben kafama koymuştum oldum. Lokal anesteziyle yapıyorlar, ameliyat esnasında bişey hissetmiyosun. Çıktığın zaman zor süreçler tabi kimse çok kolay diyemez. İlk gün keşke yaptırmasaydım naptım ben diye içimden geçirdim açıkcası o bölge yanarken. Sonra anestezi etkisini atlatamadım bir hafta boyunca. Sürekli istifra, sıvı beslenme kuralına uymadığım için oldu benim hatamdır. Ameliyattan çıktığı gibi kokoreç yiyen insanım fazla bişey beklememek lazım. Neyse öyle işte şimdi çok memnunum o dışarı taşan çirkin şey küçük minnak bişey olmuş. 1 ay oldu bu arada. Her güzelliğe sahip olmak istediğimizde bu bi takım zorlukları barındırabilir özetle, ama gerçekten rahatsız ediyorsa bu durum sizi çaresiz değilsiniz demek istedim. Sorulara çok bakamayabilirim kusura bakmayın. Herkese kendiyle barışık mutlu bir hayat dile
Merhaba cok geçmiş olsun öncelikle.hangi ilde hangi doktora ve ne kadara oldunuz acabaMerhaba ben de 1 hafta önce oldum. Gizli dikişle diktim dedi doktor cidden dikiş tok şişlik de belli belirsiz. Merak ettiğim su, ilk hafta ve 1 ay arasında görüntü anlamında ciddi fark oldu mu ameliyat sonrası. Bu arada o fazlalıktan kurtulmak üstünden yük atmak gibi harika bir his
Siz kime oldunuzMerhaba ben de 1 hafta önce oldum. Gizli dikişle diktim dedi doktor cidden dikiş tok şişlik de belli belirsiz. Merak ettiğim su, ilk hafta ve 1 ay arasında görüntü anlamında ciddi fark oldu mu ameliyat sonrası. Bu arada o fazlalıktan kurtulmak üstünden yük atmak gibi harika bir his
Tabiki fark var bir haftalıkken ödemli yaralar duruyor bir ay sonunda iyileşmiş ve ödem inmiş oluyorMerhaba ben de 1 hafta önce oldum. Gizli dikişle diktim dedi doktor cidden dikiş tok şişlik de belli belirsiz. Merak ettiğim su, ilk hafta ve 1 ay arasında görüntü anlamında ciddi fark oldu mu ameliyat sonrası. Bu arada o fazlalıktan kurtulmak üstünden yük atmak gibi harika bir his
Bu bende kalsa daha iyi olur reklamı olması değil amacım tecrübemi paylaşmak sadeceSiz kime oldunuz
Özelden yazarsanız sevinirim.doktor arayışındayım bende memnun kalanlardan fikir aliyorum karar vermemde yardımcı olur diye sordumBu bende kalsa daha iyi olur reklamı olması değil amacım tecrübemi paylaşmak sadece
Merhaba mesaj atarsanız ordan yazayımMerhaba cok geçmiş olsun öncelikle.hangi ilde hangi doktora ve ne kadara oldunuz acaba
Tabiki fark var bir haftalıkken ödemli yaralar duruyor bir ay sonunda iyileşmiş ve
Çok sevindim buna tesekkğr ederim yanıt içinTabiki fark var bir haftalıkken ödemli yaralar duruyor bir ay sonunda iyileşmiş ve ödem inmiş oluyor
Merhaba labioplasti için doktora karar verebildiniz mi bende araştırıyorum halaÖzelden yazarsanız sevinirim.doktor arayışındayım bende memnun kalanlardan fikir aliyorum karar vermemde yardımcı olur diye sordum
İki doktor arasında kararsızım biri çigdem yavuz yurtsever hamilelik takibimi birde doğumumu yaptıran doktorum biride dr eray balcan ikisi arasında gidip geliyorum.ama farklı bi doktordanda cok memnun kalan olursa araştırıp fikrimi o doktordada yoğunlaştırabilirimMerhaba labioplasti için doktora karar verebildiniz mi bende araştırıyorum hala
Anladım o isimleri bende bı araştırayım. Teşekkür ederim.İki doktor arasında kararsızım biri çigdem yavuz yurtsever hamilelik takibimi birde doğumumu yaptıran doktorum biride dr eray balcan ikisi arasında gidip geliyorum.ama farklı bi doktordanda cok memnun kalan olursa araştırıp fikrimi o doktordada yoğunlaştırabilirim