Bu da benim hikayem(bilgi içerir)

nisan2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
48
Ocak ayında bebeğe karar verdik ve ön kontroller için doktora gittim bir sorun görünmüyordu ancak doğru günde gitmediğim için hormon testi yaptıramamıştım şubatta çalışmalara başlayacaktık ilk ay psikolojik hamilelik bile yaşadım :)) ama hüsranla sonuçlandı adet oldum. Hemen o ay hormon testi yapıldı ve prolaktin değerimin sınırın üzerinde (30) fsh değeriminde pek iyi olmadığını (10.3) stres yapmamam gerektiğini şimdilik ilaç kullanmaya gerek olmadığını öğrendim tabi ki stresim devam etti ve ikinci ay da sonuç hüsrandı. Hemen bir hormon testi daha prolaktin (41 'e) fsh (10.9'a) fırlamış o ay dostinex ilaç kullandım ve sonuç yine olumsuz! Bu arada ovulasyon testleri de yapıyorum tabi:) Bitkisel kür denemeye karar verdim ve İbrahim saraçoğlunun sitesinden testere dişli Aslan pençesi, sarı kantoron ve civan perçemi içeren 100 tl değerinde kür satın aldım 2.5 hafta düzenli sabah akşam iğrenç tadına rağmen içtim adetime 1 hafta kala hamile olabilirim düşüncesiyle kürü bıraktım çünkü şişkinlikle birlikte ciddi şekilde gazım vardı ,ateşim 05-1 derece arası yüksekti , iştahım açılmıştı veee evet gerçekten hamileyim çok şükür Allah herkese bu duyguyu bu sevinci yaşatsın hamile olduğumu öğreneli bugün 5 gün oldu ara ara kasıklarımda ağrı oluşuyo çok hafif kanamalarım oluyo ara ara kendimi yormamaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla ben de tüm hamileler de bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız ... Kalın sağlıcakla

Tebrikler rabbim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin :KK9:

Back