Bu da benim hamilelik hikayem...

benay_cinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
16
0
merhaba arkadaşlar.uzun süredir aranızdaydım.acı-tatlı birçok şeyi paylaştık birlikte.yaşadıklarımıza kah ağladık kah da güldük.benim bir düşüğüm olmuştu,ardından bir de dış gebelik geçirmiştim.ve bir yıldır klomen,serophene v.b içmediğim ilaç,vurulmadığım iğne kalmadı.her ay umutlarım yıkıldı.sonunda doktora gitmek için bir ay ara vermeye karar verdim.eşim ve sevdiklerimizle tatile çıktık.herşeyi unuttum orda,çok eğlendim.nasıl olsa normal yoldan hamile kalamayacağım,dönünce doktorumdan aşılama yapmasını isterim diye düşünüyordum.tatilden döndüm ve bir mucize gerçekleşti.hamileydim ama inanamıyordumopuyorumnanaktan demek ki kafaya takmayınca oluyormuş bayanlar.allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim:hamile kalmadan önceki ay bir büyüğümün tavsiyesi üzerine şunu yaptım...köy yumurtasıyla,halis zeytinyağını biraz kavurup ılıttım.daha sonra bir bezin arasına koyup,oraya 10-15 dak.tuttum.yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.işte bu da benim hikayem...allahım en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah.buna benzer hikayeleri olan arkadaşlar,yaşadıklarımızı paylaşıp diğer arkadaşlara yardımcı olabiliriz.allah gönlünüze göre versin bayanlarkaydirigubbakcemile3

hayirli olsun, Allah kucagina almayi da nasip etsin. bence en buyuk sir rahat bir ay gecirmek bunu cok okudum. kendine dikkat et bol su ic. herseyin gonlunce olmasi dilegiyle.

X