Bu da benim günlüğüm :)

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.419
6.103
158
Sokaklar sakin geceleeeer karabasaaaan..
Ellerim titrer kim bu ben kim bu susaaaaan..
Ne soran var bileeen sebebim yok bana kıyaaaaaaan..
Erkeğim senden vazgeçtim rüyalardaaaaan..

Üzüldüğüm zamanlar dinlediğim yegane şarkım.

Sevgili kocacım çok seviyorum seni. Yaptığın en küçük hareket beni o kadar çok üzüyor ki. Ne var yani bugün 2 kere konuştuysak. Özlüyorum sadece. Peki o zaman konuşmayalım. Ben yine sana üzüldüğümü belli etmeden tamam aşkım özür dilerim haklısın diyeyim. Ve kendimi son ses müziğe vereyim.

Beni sevmezseeen yağmurları seev..
Bulutlar ağlasııın sen gül güneş doğsun yeniden..
Gidiyorum gözüm yaşlı hatıran har yüreğimeee..
sen sev yağmurlarııı yağmurlar yağsın üzerimee..

O zaman sıkıntı nerde ? Şiir falan okudum az önce , sonra biraz sitem ..yanlış geldim sandım
Ben biraz değişiğim uzaktayız haftada 3 gün cuma cumartesi pazar. Ben de evde onu görmeye o kadar alışığım ki çok özlüyorum. Evde diğer koltuğa bile oturmam hep dizine yatarım bilgisayara bakıyorsa kucağına otururum sarılır öyle bakar evde her türlü nazımı çeker hatta bu halimi cok sever. Genel olarak bi sevgi ilgi arayışım var sevgiye çok aç büyüdüm .Ama uzak olduğumuz zamanlarda esim ne var şurda 3 günlük ayrılık hep yanındayım zaten falan diyo. Ben de uzatmıyorum bunu bildiğim icin hemen haklısın diyip kulaklığı takip depresyon style takılıyorum

Sorunumun sorun olmadığını bildiğim için günlük yazmaya karar verdim zaten

Hey Allahım

Bence senin işin yok ..çalışmaya başla yada dışarda sosyal hayata karış ..adam da bunalmasin sende ..hem özlemek güzeldir ya ,ilişki canlı kalır ..

Daimi mutluluklar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…