Gelinlik Modelleri bu da benim gelinlik modelim...

Canım bişey merak ettim, gelinliğin harika diyecek laf yok ama bu gelinliği tamamlayacak olan duvak, eldiven nasıl?

Canım bişey merak ettim, gelinliğin harika diyecek laf yok ama bu gelinliği tamamlayacak olan duvak, eldiven nasıl?

canım resimdeki gelinliğimin sadece modeli ve şu anda dikiliyor kapattırarak diktiriyorum yani kol ve boyun eklenecek... duvağını uzun düşünüyorum ve kısa eldivenler düşünüyorum...
eldiveni takabilir miyim bilmiyorum ama belki sadece nikah esnasında eldiven takabilirim
çünkü çok hoş gelir bana eldivenle imza atmak

Haklısın canım eldivenle imza atmak hoş olur.Hiç öyle düşünmemiştim.Ve kısa eldiven bu gelinliğe çok yakışır buda güzel bi seçim.Şimdiden mutluluklar

cnm eklentiler acılmıyor bende(

ilk mesajıma ekleyemiyorum ben bu resimleri yawww
anlamadım gittiii:2::2:

9 nisanda provama gittim
ancak resim çekmeyi unutmuşummm((
zaten bitmediği için de pek de anlaşılmıoooo
birde üstüne zayıflamışım ölçülerim tekrar alındı...
son dk da cep telefonuyla yarım yamalak bişiler çektim...
zaten kese kırpa bişi kalmadı

bu kısmı da sadece eteği...
daha birçok eklemeler yapılacak alttan danteller eklenecek

bu da geliniğimiz üstü....
şimdilik böyle gidiyor... daha düzgün ve parçalar birleşince yeniden resimlerim..

canım gelinliğin çok güzel nerde diktiriyosun bende diktirmek istiyorum ama güvenemiyorum bi türlü

canım kızılayda and çarşısında diktiriyorum ve gerçekten gelinlikçimin ilgisindn de dikişinden de çok memnunum...
birde şöyle birşeyi var mesela senin farkedemediğin ayrıntıları farkediyor ve hemenn söylüyor olmamış şöyle olmalı diye o kısmı çok güzel gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…