Gelinlik Modelleri bu da benim gelinlik modelim...

harika :) mutluluklar diliyorum..

Çok zarif güzel bir model. Tebrikler canım, darısı bize olsun

sade ve çok şık bir model...
şimdiden mutluluklar dilerim.

sende benim gibi sade asil modelleri sevenlerdensin çok güzel canım inşallah istediğin gibi olur

Çok Zarif, Kendi gelinlik modelime karar vermemiş , görmemiş olsaydım kesin ben de bu modeli isterdi, Mutluluklar

Çok harika çook beğendim.
Mutluluklar

Canimm gelinligin cok zarifmiss.. ben begendimmm.. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah..

Sade ve şık
ben çok beğendim canım

çok hoş rüya gibi

harika :) mutluluklar diliyorum..

güle güle giy inşallah çok zarif :)

çok teşekkür ederim kızlar hepinize... byle olumlu yorumlar alınca daha da heveslendimmmm....
9 nisanda provadan sonra da umarım böyle mutlu olurum

güle güle,huzurla,mutlulukla giy öncelikle...ben de çok beğendim,sade ,şık ve asil duruyor...benim gelinliğim bu kadar sade değil ama bu tarzları da hep beğenmişimdir

çok sade ve zarif bir model seçmişsin ben 6 yıl önce evlendim ama tekrar gelinlik giymek istiyorum bu tarz sade bir model gelinlik ve açık bırakılmış saça papatya taç ile eşimle resim çektirmek istiyorum belki saçma ama olsun ben yinede yapıcam

yap bence:) kirala bir gelinlik yeniden çekil fotoğraflarını bence çok hoş olur...
saçma değil ayrıca çok güzel çok hoş bir düşünce...

Sade Ve Hoş Güle Güle Giy Canım :82:

güle güle,huzurla,mutlulukla giy öncelikle...ben de çok beğendim,sade ,şık ve asil duruyor...benim gelinliğim bu kadar sade değil ama bu tarzları da hep beğenmişimdir

teşekkür ederim...
ben sade zarif ve asil durmasını istemiştim hep...
böyle yorumları da duyunca mutlu oluyorum:)

yap bence:) kirala bir gelinlik yeniden çekil fotoğraflarını bence çok hoş olur...
saçma değil ayrıca çok güzel çok hoş bir düşünce...

teşekkürler evlilik yıldönümümüzde yapmayı düşünüyorum eşimede süpriz olur beni tekrar gelinlikle görmek

Çok sade ve güzel..Resimlere baktıkça çok hevesleniyorum bigün bende paylaşırım böyle inş kızlarSizede bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Çok sade ve çok şık.Düğünden sonra fotoğraflarını paylaşırsın umarım.Gelinliğe bayıldım prensesler gibi olacaksın eminim içinde

Çok sade ve güzel..Resimlere baktıkça çok hevesleniyorum bigün bende paylaşırım böyle inş kızlarSizede bir ömür boyu mutluluklar dilerim

inşallah tatlım.. emin ol o gün sende prensesler gibi olacaksın...

çok güzel, tam tarzım...

teşekkür ederim....

Çok sade ve çok şık.Düğünden sonra fotoğraflarını paylaşırsın umarım.Gelinliğe bayıldım prensesler gibi olacaksın eminim içinde

canım çok teşekkür ederim düğünden sonra da paylaşırım umarım:))

Çok beğendim gelinlik modelini
değişik bi model olucak
güzel günlerde giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…