Çok zarif güzel bir model. Tebrikler canım, darısı bize olsun
sade ve çok şık bir model...
şimdiden mutluluklar dilerim.
sende benim gibi sade asil modelleri sevenlerdensin çok güzel canım inşallah istediğin gibi olur
Çok Zarif, Kendi gelinlik modelime karar vermemiş , görmemiş olsaydım kesin ben de bu modeli isterdi, Mutluluklar
Çok harika çook beğendim.
Mutluluklar
Canimm gelinligin cok zarifmiss.. ben begendimmm.. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah..
Sade ve şık
ben çok beğendim canım
çok hoş rüya gibi
harika :) mutluluklar diliyorum..
güle güle giy inşallah çok zarif :)
çook hoşmuş gerçekten çok beğendim hayırlı olsun..
çok sade ve zarif bir model seçmişsin ben 6 yıl önce evlendim ama tekrar gelinlik giymek istiyorum bu tarz sade bir model gelinlik ve açık bırakılmış saça papatya taç ile eşimle resim çektirmek istiyorum belki saçma ama olsun ben yinede yapıcam
Sade Ve Hoş Güle Güle Giy Canım :82:
güle güle,huzurla,mutlulukla giy öncelikle...ben de çok beğendim,sade ,şık ve asil duruyor...benim gelinliğim bu kadar sade değil ama bu tarzları da hep beğenmişimdir
yap bence:) kirala bir gelinlik yeniden çekil fotoğraflarını bence çok hoş olur...
saçma değil ayrıca çok güzel çok hoş bir düşünce...
teşekkürler evlilik yıldönümümüzde yapmayı düşünüyorum eşimede süpriz olur beni tekrar gelinlikle görmek
çok hoşşş çok beğendimmm
Çok sade ve güzel..Resimlere baktıkça çok hevesleniyorum bigün bende paylaşırım böyle inş kızlarSizede bir ömür boyu mutluluklar dilerim
çok güzel, tam tarzım...
Çok sade ve çok şık.Düğünden sonra fotoğraflarını paylaşırsın umarım.Gelinliğe bayıldım prensesler gibi olacaksın eminim içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?