Gelinlik Modelleri bu da benim gelinlik modelim...

elffinn

PasaklıPrenses
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
597
13
118
36
Ankara
şu anda gelinliğim dikiliyor... çok sevdiğim ve aynı şekilde dikilmesini umut ettiğim bir gelinlik...
umarım istediğim gibi olur herşeyiyle... 9 nisan prova sonrası kendimle birlikte de eklerim insallah...

9 nisanda provama gittim
ancak resim çekmeyi unutmuşummm((
zaten bitmediği için de pek de anlaşılmıoooo
birde üstüne zayıflamışım ölçülerim tekrar alındı...
son dk da cep telefonuyla yarım yamalak bişiler çektim...
zaten kese kırpa bişi kalmadı

buraya eklediğim fotolar bir türlü görünmediği için prova resmlerini yenidenn ekledim... sayfa 6 da resimler....

Son düzenleme:
tam benim beğendiğim tipte,çok sade canım ben çok beğendim.
güle güle giy inşallah,mutluluklar :80:

tam benim beğendiğim tipte,çok sade canım ben çok beğendim.
güle güle giy inşallah,mutluluklar :80:

cok şık ve sade... gerçekten çok beğendim. mutluluklar...
teşekkür ederim kızlar....

ayyyy cok beğendim canım
insallah istediğin gibi olur güle güle giy

teşekkür ederim tatlım yaaa... inşallah istediğim gibi olmuştur... inan geçmiyor sanki vakit 9 nisana çok var gibi:))

teşekkür ederim tatlımmm....
daha güzelleri hattaaaaa ennn güzelleri senin olsun inşallah....

inş canım ya.. bende böle sade gelinlikleri çokk seviyorum. hem şık, hem zarif duruyolar. hemde giy beni giy benii diyolar bu arada kiraladınmı, aldınmı, diktirdinmi, bi de fiyat

inş canım ya.. bende böle sade gelinlikleri çokk seviyorum. hem şık, hem zarif duruyolar. hemde giy beni giy benii diyolar bu arada kiraladınmı, aldınmı, diktirdinmi, bi de fiyat

:))
ayy evet canım gerçekten de giy beni diyor resmen şimdiden gelinliğimi görmek için sabırsızlanıyorummmmm 9 nisanda provada giymek kısmet olcak ilk...
canım gelinliğimi ben aldım, diktiriyorum ve 1500 lira fiyat verdiler....

çok zarif bi model tercih etmişsin fotolarını dört gözle bekliorummm umarım istediğin gibi olurrr

çok iyi fiyat vermişler provada bi de üstünde görürüz dimi :)

çok iyi fiyat vermişler provada bi de üstünde görürüz dimi :)

tanıdıktı sağolsunlar... içleri gide gide 1500 dediler:))) birde ben çok yoğun bir şekilde dantel istedim eteklerinde de bakalım nasıl olacak???
inşallah provadan sonra da resmini eklerim buraya bir de öyle görürsünz:)

Çok zarif güzel bir model. Tebrikler canım, darısı bize olsun

sende benim gibi sade asil modelleri sevenlerdensin çok güzel canım inşallah istediğin gibi olur

Çok Zarif, Kendi gelinlik modelime karar vermemiş , görmemiş olsaydım kesin ben de bu modeli isterdi, Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…