• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim :)

kiralık falan filan boşver,o güzel günde istersen çuval giy, iki çift gülen göz onu bile örter. önemli olan sizin mutluluğunuz....ben çok yakıştırdım.:nazar:Allah mutlu etsin hep huzurlu mutlu olun inşallah....:16:

Bence de çok hoş..:40: Türbanlı gelinlik modellerinde açıklar kadar geniş seçenekler bulunamıyor ama bu gelinlik benim çok hoşuma gitti.. :16:
Ömür boyu mutluluklar size..:31::31:

allah mutlu etsin.. güzel gelinlik.. özellikle kollarının olması iyi.. türbanlı gelinliklerde, gelinliğin üzerine bolero yakıştırmıyorum.. sende kollu tercih etmişsin en güzeli.

kiralık falan filan boşver,o güzel günde istersen çuval giy, iki çift gülen göz onu bile örter. önemli olan sizin mutluluğunuz....ben çok yakıştırdım.:nazar:Allah mutlu etsin hep huzurlu mutlu olun inşallah....:16:

Allah razı olsun, çok doğru söylemişsiniz, geçmiş konularınıza baktım, üzücü olaylar yaşamışsınız Allah sabır versin.. İnşallah gönlünüze göre birini bulur siz de giyersiniz bembeyaz bi gelinlik..

güle güle giy canım güzel bir gelinlik

Teşekkür ederim :=)

Bence de çok hoş..:40: Türbanlı gelinlik modellerinde açıklar kadar geniş seçenekler bulunamıyor ama bu gelinlik benim çok hoşuma gitti.. :16:
Ömür boyu mutluluklar size..:31::31:

Evet öyle malesef, bir de ben kilolu olduğum için çok fazla araştırma gereği duymadım bunu giydim uyunca da hemen karar verdim :)

allah mutlu etsin.. güzel gelinlik.. özellikle kollarının olması iyi.. türbanlı gelinliklerde, gelinliğin üzerine bolero yakıştırmıyorum.. sende kollu tercih etmişsin en güzeli.

Ben de sizin gibi düşünmüştüm, 2-3 parça gelinlik, bir yerim göründü mü telaşı insanı huzursuz etmeye yetiyor. Ben çok rahat ettim gelinliğimle.

çiçek de güzel görünüyor.

:) Dış çekim yapıcaz diye bi çiçekçiye yaptırdık, aslında pek gelin çiçeği gibi değildi ama fotoda güzel çıkmış sanırım :)

çok hoş olmuş canım Allah mesut etsin

Allah razı olsun, evli değilseniz darısı başınıza. Evliyseniz de çok mutlu olun inşallah.

Back