Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kiralık falan filan boşver,o güzel günde istersen çuval giy, iki çift gülen göz onu bile örter. önemli olan sizin mutluluğunuz....ben çok yakıştırdım.Allah mutlu etsin hep huzurlu mutlu olun inşallah....
Bence de çok hoş.. Türbanlı gelinlik modellerinde açıklar kadar geniş seçenekler bulunamıyor ama bu gelinlik benim çok hoşuma gitti..
Ömür boyu mutluluklar size..
allah mutlu etsin.. güzel gelinlik.. özellikle kollarının olması iyi.. türbanlı gelinliklerde, gelinliğin üzerine bolero yakıştırmıyorum.. sende kollu tercih etmişsin en güzeli.
kiralık falan filan boşver,o güzel günde istersen çuval giy, iki çift gülen göz onu bile örter. önemli olan sizin mutluluğunuz....ben çok yakıştırdım.Allah mutlu etsin hep huzurlu mutlu olun inşallah....
Allah razı olsun, çok doğru söylemişsiniz, geçmiş konularınıza baktım, üzücü olaylar yaşamışsınız Allah sabır versin.. İnşallah gönlünüze göre birini bulur siz de giyersiniz bembeyaz bi gelinlik..
Bence de çok hoş.. Türbanlı gelinlik modellerinde açıklar kadar geniş seçenekler bulunamıyor ama bu gelinlik benim çok hoşuma gitti..
Ömür boyu mutluluklar size..
allah mutlu etsin.. güzel gelinlik.. özellikle kollarının olması iyi.. türbanlı gelinliklerde, gelinliğin üzerine bolero yakıştırmıyorum.. sende kollu tercih etmişsin en güzeli.