Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
248

hiç aklımda olmayan bir modeldi. ama severek giydim
gelinlik aslında tam oturuyordu ama rahat edemediğim için bollaştırdım. biraz bol durdu. malesef rahatıma düşkünüm

Son düzenleme:

hiç aklımda olmayan bir modeldi. ama severek giydim
gelinlik aslında tam oturuyordu ama rahat edemediğim için bollaştırdım. biraz bol durdu. malesef rahatıma düşkünüm

gelinliğin güzelmiş canım sana da çok yakışmış.umarım bahtın da güzel olur.eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim:127:

gelinligin cok guzelmis.Bence bol oldugu belli bile degil.allah omur boyu mutluluklar versin..

gelinliğin güzelmiş canım sana da çok yakışmış.umarım bahtın da güzel olur.eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim
teşekkürler canım

çok hoş canım Allah mesut etsin inşallah
teşekkürler amin

gelinligin cok guzelmis.Bence bol oldugu belli bile degil.allah omur boyu mutluluklar versin..
teşekkür ederimmm

Ne güzel, ne cici bir gelin! Mutluluklar dilerim..
teşekkürler

cok güzel olmussunuz ,Allah bir ömür boyu mesut bahtiyar etsin insallah
aminn sağol canım :13:

Allah bir ömür mutlu etsin :) bende forumda yeniyim de her konuya atlıyorum gibi oluyo:)
amin. hoşgeldin canım sen de foruma :13:

çok güzel olmuşsun arkadaşların dediği gibi çok yakışmış gelinliğin. tesettürlü modellerin böyle şık olanları çok az bna göre sen zevkini göstermişsin :)) mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…