Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim

Waoww
Çokk hoşşş
Mutluluğunuz daim olsunn cnmm

gelinliğin hoşmuş ama saçlarını daha güzel bi model yaptırsaydın keşkee.. Allh mutlu mesut etsin canım..

göğüs ve omuz hızasında bıten o anlam veremedıgım kurdele tarzı şey gelınlıgın butun havasını bozmuş..
Onun harıcınde göğüsteki işlemeler çok kalıtelı duruyor fızıgınız cok hos ve gelınlıgı guzel taşımıssınız .. bıraz fazla dekolte olmus ama tercıh meselesı elbette ..

Mutluluklar Dilerim ..

ben çok beğendim gelinliğinizi, saçınız belki daha yi olabilirdi ama kesinlikle kötü değil, assolist topuzu gibi gelin saçlarından daha asil durduğu kesin. zaten çok hoş bir fiziğiniz var gelinlik size çok yakışmış, mutluluklar...

Canım çok yakısmısta keske sacında daha özenli olsaymıs

gögüs kısmı çok güzel harika mutluluklar

Çok tatlı görünüyosunuz, maşallah, nazar değmesin. Darısı biz bekarların başına

taç çok hoşşşşş :) saç renginizde öyle ,gelinlikte yakışmış ama kurdela ya benzeyen detay göze batıyor ,resimlerde harika allah mesut etsinn

canım, saçının arka kısmı dışında bence saçında hoş olmuş gayet. doğal gözüküyor.

gelinliğindeki taşlar çok güzel özellikle.

ama favorim tacın!! nerden aldın ya??

Çok güzel bir gelin olmuşsun eşinle birbirinize çok yakışmışsınız sonsuz mutluluklar

canım, saçının arka kısmı dışında bence saçında hoş olmuş gayet. doğal gözüküyor.

gelinliğindeki taşlar çok güzel özellikle.

ama favorim tacın!! nerden aldın ya??

teşekkür ederimmm

tacımı sirkeciden aldım, binlerce çeşit taç bulmanız mümkün orda benim aldığım yer Bursapazarının olduğu pasajın en üst katlarındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…