Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim:))

canım çok güzelmiş. inş bitmiş halini üzerindede görürüz. ben özellikle kapalı gelinlerde uzun rahibe duvaklara bayılıyorum

prensesler gibi olacaksın cnm.çok harika bir gelinlik hayran kaldım. bitmiş halini de eklersen çok görmek isterim.şimdiden mutluluklar...

canım çok güzelmiş. inş bitmiş halini üzerindede görürüz. ben özellikle kapalı gelinlerde uzun rahibe duvaklara bayılıyorum

Çok teşekkür ederim sağolasın. Pazartesi ikinci provamvar ben de nasıl olduğunu merak ediyorum. evet ben de rahibe duvağı yaptırıyorum.

çok güzel gercekten kollar dantel oldumu tam tamamlıycak.. hayırlı olsn şimdiden

demetriosn modeli bende bunu katalogtan begenmıstım gelınlıkcı elimde o model var baska bi müşreti giymiş bırakmıs denedım hiç hoş bulmadım bana yakısmadı yani

demetriosn modeli bende bunu katalogtan begenmıstım gelınlıkcı elimde o model var baska bi müşreti giymiş bırakmıs denedım hiç hoş bulmadım bana yakısmadı yani

benim de en büyük korkum dikilince üzerimde düzgün durmaması. aslında diktirmek istemiyordum, ama kapalı olunca kafama göre bir gelinlik bulamadım risk alıp diktiriyorum, inş pişman olmam

bu gelınlıge çok benzer bı gelınlık gördüm geçen gun fakat yandan bıkaç kere dha gullerle toplanmıştı ama gzel bı gelınlıktı umarm dıktırdıgınde de memnun kalırsn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…