• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi life84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

life84

Ziyaretçi
diktirirken kadınlar kulübü arşivinden çok yararlandım,fikir ve paylaşmak adına benim gelinliğima.s.

Eklentiler

• $DSCN8229.jpg
    $DSCN8229.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 102
etekleri cok hos duruyor pofuduk pofuduk gibi bulutları anımsattı bana Allah mutlulugunuzu agız tadınızı bozmasın uzun saglıklı bi ömür nasip etsin inş esinle beraber

diktirirken kadınlar kulübü arşivinden çok yararlandım,fikir ve paylaşmak adına benim gelinliğima.s.

Ne kadara diktirdin canım nerde diktirdin bınlarıda yaz ...
mutlulugun daim olsunn :nazar:

Ne kadara diktirdin canım nerde diktirdin bınlarıda yaz ...
mutlulugun daim olsunn :nazar:

bütün güzel dualara amin..darısı tüm kk bekarlarına inşallah..opuyorumnanaktan

gelinliği ankarada kızılaydaki büyük çarşıda bir gelinlikçiye diktirdim..çiçek,kürk şalı ile 1200 civarına mal oldu..hemen hemen hepsi güzel iş çıkarıyor,ama gelinlik fiyatları değişiyor..ben tavsiye üzerine gittim,bi aksilik yaşamadım fiyattan da gelinlikten de memnun kaldım

bütün güzel dualara amin..darısı tüm kk bekarlarına inşallah..opuyorumnanaktan

gelinliği ankarada kızılaydaki büyük çarşıda bir gelinlikçiye diktirdim..çiçek,kürk şalı ile 1200 civarına mal oldu..hemen hemen hepsi güzel iş çıkarıyor,ama gelinlik fiyatları değişiyor..ben tavsiye üzerine gittim,bi aksilik yaşamadım fiyattan da gelinlikten de memnun kaldım

amin diyelim...vereliniortak
anladım canm

teşekkürler:)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzelmiş..hayırlı olsun.

bolerosuz olması güzel ama türban bağlanış şeklini beğenmedim önden olsa daha hoş olurdu

türbanda bi kaç seçenek denedim kendim aslında arkadan toplansam mıydıyı düşündüm,ama sonra biraz farklı olsun diye ispanyollara da imrenerek yandan toplattım:)

Eklentiler

• $adsız.jpg
    $adsız.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 90
ben gelinliğe gelinlik demem gelinlik straplez olmayınca...

Back