Bu da benim evimm

esraberat

zeynep*elif*ikra
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
774
18
643
img2999jh1.jpg

img3000kb0.jpg

img3001eg3.jpg

img3002or3.jpg

img3004mk0.jpg

img3008vm8.jpg

img3006mc2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
zevklerimiz bu kadar aynı olamaz.benim yemek odası takımı ile yatak odasının mobilyaları aynı.elbise dolabım sürgülü kapak ama.çok güzel evin.güle güle otur.

evin cok güzel canim ben cok begendim güle güle oturun

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler hatize
balım sürgülü alıp almamakta çok kararsız kaldım sırf diğer odalarla takım olsun diye normal kapaklı aldım.ama sürgülüleri de çok beğeniyorum.

çok güzel cnm Allah yuvanızın sıcaklığını yitrmesin özellikle oturma odan çok güzel........

salonunla oturma odanina bayildim gercekten cok güzel...
güle güle otur canim...

umarım güzel evinin içinden mutluluk huzur sağlık ve sanş hiç eksik olmaz....................

halıyı arada bi yıkamaya gönderiyorum zaten evde iki kişiyiz pek kirlenmiyo.çocuk olursa naparım bilmiyorum:P
pembe odayı en çok misafirlerin çocukları seviyo.ben anaokulu öğretmeniyim her gelen evi de kreşe benzetmişin diyo:P

Amin inşallah.Evin çok güzel Allah yuvanda mutluluğu huzuru ve hayırlı evlatları eksik etmesin inşallah

ay çok güzel güle güle kullan eşyalarını

hayatın da eşyaların gibi renkli ve cıvıl cıvıl olur

ALLAHım bu ne güzellik çok güzel yaaa......
ALLAHım okadar çok istiyorum ki hayırlısıyla kendi evim olmasını ALLAHım bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah...(kaynanamla oturuyorum)
agız tadıyla oturun inşallah...

benim kendi evim değil canım inşallah herkese ağız tadıyla kendi evinde oturmayı nasip etsin

beyaz ve pembe ağırlıklı çok hoş, tertemiz, çok güzel eviniz
mutlulukla oturun evinizde...

Back
X