Bu da benim evim...

Alishia

bekliyorum meleğim...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
7.258
41
158
Antalya
Üşengeçliği bıraktım ve ben de evimin fotoğraflarını koymaya karar verdim sonunda :34:

$salon1.webp$salon2.webp
Oh be sonundaaa!!!
Buyrum kızlar başlıyorumm. İşte salonum. Ama ıvır zıvırları kurcalamak yok haa daha eksiklerim var :1::1::1:

$oturma1.webp$oturma2.webp

Yenisini alana kadar şimdilik sehpamın örtüsü bu :))
Ve lanet ettiğim açık renk halım :47:

$ytk1.webp$ytk2.webp

Annemin diktiği yatak örtüm
Halılara dikkat etmek yok onlar geçici olarak annemden geldi :))

$wc1.webp$wc2.webp

işte bu kadarrr. Bir de çocuk odası var şimdilik bilgisayar ve ütü odası olarak kullandığım ama çamaşırlar vs. var toplayıp çekmeye üşendim :))

çok cici bi evin var.mutfak dolaplarının rengine bayıldım.ne koyu ne açık.çok hoş.bulaşıklıktaki büyük tabakta aynı renk hani gözümden kaçmadı.

güle güle otur sağlıkla inşallahh

çok ferahmış cnm evin allah huzurla yaşamk nasip etsin gözümne takılan bi iki ayrıntı var ama sende onlara takılmayın diyte belirtmişsin zaten bide mutfağın çok şirin dolaplar falan mor mor çok hoş

çok cici bi evin var.mutfak dolaplarının rengine bayıldım.ne koyu ne açık.çok hoş.bulaşıklıktaki büyük tabakta aynı renk hani gözümden kaçmadı.

güle güle otur sağlıkla inşallahh

Çok teşekkürler. o salata vs. kaselerim kahvaltılıklarm mutfakta ne ararsan her şey mor nerdeyse. seviyorum moru napıyım ;)

çok ferahmış cnm evin allah huzurla yaşamk nasip etsin gözümne takılan bi iki ayrıntı var ama sende onlara takılmayın diyte belirtmişsin zaten bide mutfağın çok şirin dolaplar falan mor mor çok hoş

saol cnm değişecek şeyler belli işte benim evimde de denk geldikçe almaya çalışıyorum.

güzel olmuş canım.Sehpanın örtüsünede hemen el at bence:)annende epey becerikliymiş maşallah.Sen oraya kırmızı çiçek desenli sadece uzunlamasına bir örtü diktir annene.Diğer ayrıntılarında güzel.Sağlıkla oturun işl.

bende moru çok severım cok güzel özellikle yatak odan ve oturma odana bayıldımm bende mayısta evlecicem inşallah böyle güzel bır ev düzebilirim.kendi evınız mi kiramı???:nazar:

canım vin çok güzel ii günlerde otur yeni evlisin herhalde sandalyenin üstündeki saat gözümden kaçmadı asılmayı bekliyor oturma odandaki halıyı beğendim sen neden sevmiyorsun

teşekkürler hepinize kızlarrr.
goknur85 aslında oturma odamın koltukları pembe tonlarında. Ben de yastıkların desenine benzer bir kumaş bulursam diktirteceğim anneme araştırmalarım sürüyor :))

tebessum221 kendi evimiz cnm ama 15 yıldır falan kiracı vardı içinde. Mümkün olduğu kadar tadilat yaptık bütçe elverdiğince. Zamanla evdeki diğer eskileri de değiştireceğiz kapı pencere fayanslar gibi.

kayradefne evet cnm 2 aylık evliyim. Evdeki birçok şey asılmayı bekliyor. Koridorda da mesela vazonun karşısında bir tablo var stüdyo resmimiz o da orada bekliyor asılmayı :))) halıyı aslında ben de çok beğenerek aldım ama çok açık rengi sürekli oturma odası kullanıldığı için de çabuk kirleniyor. :((

Son düzenleme:
Back
X