• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim evim...

evinde huzur mutluluk eksik olmasın canım merdivendeki stickerları çıkarırsan bence daha sade bi görüntü elde edersin koltukların antilop kumaş sanırım temizliği çok pratik oluyor :nazar:

Güle güle huzurla oturun inş.

evin çok güzel sade ve aydınlık güle güle otur inşallah...

çok şık ve güzel bir evin var. Rabbim güle güle huzur içinde oturmanı nasip etsin.

evinde huzur mutluluk eksik olmasın canım merdivendeki stickerları çıkarırsan bence daha sade bi görüntü elde edersin koltukların antilop kumaş sanırım temizliği çok pratik oluyor :nazar:

hepinize teşekkür ederim.Hepimizin huzur içinde oldugumuz evlerimiz olsun inş en önemlisi bu.Sinay evim cok sade oldugu için o stickerlar ile bir renk katmak istedim hoşuma da gidiyor aslında önerin için teşekkür ederim.diğer arkadaşlar acaba bu stickerlar hakkında ne düşünüyor onlardan da bir yorum gelirse memnun olurum

canım bence evin çok tatlı zevkle döşenmiş ve merdivenlerin ordaki sticker lar ayrı bişey katmış güsel duruo bence .. önemli olan senin beğenmen tabi ki..

evin çok güzel canım güle güle otur. merdivendeki stickerler konusunda sinaya bende katılıyorum. onları çıkarırsan daha güzel olur diye düşünüyorum. diğerleri çok yakışmış.

güle güle oturun evinizde .sade ama duvarlardaki çiçek motifleriyle çok güzel hareket yakalamışsınız.

Back
X